DWDD zomerstop in met media-uitzending; Fons van Westerloo & Arie Boomsma

Het is de laatste vrijdag van de maand en dan heeft De Wereld Draait Door altijd zijn media-uitzending. Te gast zijn Fons van Westerloo, Jort Kelder, Arie Boomsma en Jan Mulder. Ook is Lucky Fonz III voor de laatste keer aanwezig om de muziek te verzorgen bij de media-uitzending. Het is ook meteen de laatste aflevering van De Wereld Draait Door voor dit seizoen. Matthijs van Nieuwkerk en zijn team gaan morgen genieten van een welverdiende zomervakantie.

DWDD heeft het afgelopen jaar zijn sterke positie weten te behouden. Het seizoen 2007/08 was natuurlijk het topjaar, waarin ze werden overladen met prijzen en de kijkcijfers zich richting het miljoen werkte. Dat is nu allemaal een beetje gestabiliseerd, al is De Wereld Draait Door nog altijd actueel, onderhoudend en nieuwsmakend.

In de laatste aflevering wordt de mediamaand mei doorgenomen, waarin Fons van Westerloo zich laat strikken voor Wakker Nederland, Arie Boomsma terugkeert bij de EO na zijn schorsing en Jort Kelder koopt cocaïne van publiek geld voor Bij Ons in de PC. Andere media-gebeurtenissen: de laatste Life & Cooking, de mediahype rondom de breuk Jan & Yolanthe en de zoveelste discussie over de topsalarissen bij de Nederlandse Publieke Omroep. Genoeg stof om over te praten dus.

De Wereld Draait Door wordt maandag vervangen door De Zomer Draait Door, later komt de NCRV ook nog tussendoor met On Air.

De Wereld Draait Door, 19.30 uur, Vara

Zie ook:
- Drie niet-Vara-gezichten presenteren De Zomer Draait Door
- Harm Edens mag zomerstop DWDD opvullen

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “DWDD zomerstop in met media-uitzending; Fons van Westerloo & Arie Boomsma

  1. Jorn

    Je hebt het steeds over een welverdiende zomervakantie voor DWDD. Het programma kost ze waarschijnlijk allemaal veel inspanning om te maken, maar het inmiddels zo in het dagelijkse ritme van veel mensen opgenomen… kunnen ze niet nog een maand langer doorgaan? Totdat echt iedereen vakantie heeft. RTL Boulevard kan het ook (althans, ze proberen de hele zomer door te gaan).

      /   Reply  / 
  2. Herman Roggeveen Auteur

    Mja, maar bij RTL Boulevard rouleert het veel meer. Matthijs van Nieuwkerk zit er elke dag. Ik vind het geen schande dat hij in de zomer dan 8 aaneengesloten weken krijgt om ‘s avonds eens met zijn gezin te eten. En dat geldt vast voor meer mensen die meewerken aan de Wereld Draait Door.

      /   Reply  / 
  3. Jorn Agterberg

    Dat misgun ik hem en alle andere makers ook zeker niet! Programma had ook nog een maand met bijvoorbeeld Isolde door kunnen gaan. Maar nu hebben ze al een ander programma, ook prima denk ik.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>