Vara-drama The Artists als The Spiral in september op tv

De Vara werkt al geruime tijd aan een internationale dramaserie. Deze werd eind vorig jaar aangekondigd als The Artists en betreft een samenwerking met VRT (België), TV3 (Denemarken), SVT (Zweden), NRK (Noorwegen), YLE (Finland) en Arte. Vanaf zondag 2 september is het eindresultaat dan eindelijk op de buis te zien, alleen wel onder een andere titel: The Spiral. Onder andere Teun Luijckx en Kenneth Herdigein hebben een hoofdrol te pakken in deze thrillerserie.

De Vara meldt nu over The Spiral: “The Spiral vertelt het verhaal van een in Kopenhagen gevestigde kunstenaarsgemeenschap en haar charismatisch leider, Arturo. Hij komt met het plan om zes wereldberoemde schilderijen te stelen uit musea in zes Europese landen. Er gaat iets gruwelijk mis en de kunstenaars moeten vervolgens niet alleen het plan zien te redden, maar ook zichzelf. Max, het Nederlandse hoofdpersonage in de serie, wordt vertolkt door Teun Luijckx.” Hij was eerder te zien in A’dam – E.v.a., S1ngle en Bloedverwanten.

Bekijk de trailer van The Spiral:

Zie ook:
- Vara maakt thriller The Artists met vijf Europese omroepen

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Vara-drama The Artists als The Spiral in september op tv

  1. Pingback: Internationale thrillerserie The Spiral in première op NL3 | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>