Frits Barend: Pauw & Witteman stopt op goede moment

Jeroen Pauw & Paul Witteman pbHet besluit van Paul Witteman om te stoppen met Pauw & Witteman komt volgens Frits Barend op het goede moment. Volgens de ex-talkshow-host raakt het Vara-programma sleets. “De redactie was te weinig creatief. Er zitten vier gasten aan tafel en that’s it. Geen nieuwe rubrieken of decors of andere opvallende onderdelen.”

Hij vervolgt in het AD: “Het is knap wat ze hebben gedaan, maar ze stoppen op het goede moment ze hebben zich niet verlaagd tot het Sterren Springen-niveau. Bij ons was de koek ook na een jaar of 8 op. En uit ervaring weet ik inmiddels: over 5 jaar weet niemand meer wie het zijn. Het was een instituut, maar ik vind niet dat Pauw & Witteman het tv-landschap blijvend hebben veranderd. Dat heeft alleen Sonja Barend gedaan.”

In De Wereld Draait Door geeft Jeroen Pauw toe dat Pauw & Witteman over zijn hoogtepunt heen is. Het lopende seizoen is niet het beste, stelt hij. “Ik ben onder de indruk van wat Humberto in een korte tijd heeft bereikt. Bij hem ging alles goed, bij ons niet. De kijkcijfers gingen omlaag en we raakten uit vorm. Onze dynamiek was weg. Het mocht ook vaak wat vrolijker.”

Zie ook:
- Scheiding: Jeroen Pauw verder zonder Paul Witteman
- KRO aast weer op late night Nederland 1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>