Pauw & Witteman niet meer live

Jeroen Pauw & Paul Witteman pbPauw & Witteman is al twee weken niet meer live op televisie te zien. Jeroen en Paul nemen de show live-on-tape een uurtje eerder op, zo onthult De Volkskrant. Met name Paul Witteman vindt het dagelijks pieken op de late avond erg intensief, daarom is voor deze constructie gekozen.

“Zoals Paul Witteman zelf al aangaf bij het aankondigen van het einde van Pauw & Witteman, ging het nachtbraken dat gepaard gaat met het maken van een latenightshow hem niet in de koude kleren zitten. In overleg is daarom besloten de opnames van de uitzendingen met een uur te vervroegen”, laat de Vara weten. “Mocht de actualiteit erom vragen, dan wordt de uitzending gewoon weer live gedaan. Dit wordt per uitzending bekeken”, verduidelijkt een woordvoerster.

Overigens heeft de redactie al eerder met de gedachte gespeeld om Pauw & Witteman eerder op de avond op te nemen, maar daar is toen toch van af gezien.

Zie ook:
- Jeroen Pauw liever geen tv-duo met Eva Jinek
- AvroTros mengt zich niet in strijd om latenightshow
- Scheiding: Jeroen Pauw verder zonder Paul Witteman
- KRO aast weer op late night Nederland 1

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Pauw & Witteman niet meer live

  1. jeanny

    ergens is dat toch raar de reden die ik hoorde op de radio dat het anders te laat is voor de heren maar huberto is toch ook elke avond. live met rtl late nigth en die is die is smorgen.s ook al vroeg bezig met van alles dus vraag me echr af of dit wel de echte reden is hoor ze hebbem het toch jaren live gepresenteert

      /   Reply  / 
    1. madjo

      Paul Witteman is ook niet meer de jongste. Pauw en Tan zijn beiden een stuk jonger, die hebben minder last van lange avonden.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>