Gordon woest op X Factor-collega’s om vertrek Bad Boyz

Het leek er gisteren zo vredig aan toe te gaan bij X Factor tussen de juryleden. Het is slechts schijn door de afwezigheid van Gordon. De Telegraaf weet vandaag te melden dat het goed mis is met de onderlinge verhoudingen. Gordon in de krant: “Ze zijn wat mij betreft niet meer welkom in de Arena. Ik had mijn hielen nog niet gelicht of ze hebben alles aangegrepen om mijn act, de BadBoyz, te offeren. Ik vind het een schande!”

Volgens De Telegraaf heeft Gordon de kaartjes laten ophalen bij zijn medejuryleden, die volgens hem verantwoordelijk zijn voor het vertrek van Bad Boyz.

De jongens van Bad Boyz zelf gooien ook met modder in de krant. Stacey refereerde in de liveshow aan de geruchten dat J-Me homo zou zijn, iets waarmee hij ook werd geconfronteerd in een interview met Wilma Nanninga. Die instart was te zien in de liveshow van gisteren. Dat Stacey daar nu over begon, leggen ze uit als zwartmakerij: “‘Ik ben na afloop van de show naar Stacey toe gegaan om erover te praten. Maar ze gaf geen antwoord”, aldus Boy.

Volgens de jongens zijn er meer krachten aan het werk geweest om hen er uit te krijgen. Boy: “We móesten deze outfits met doodskoppen aan. Ook dat kwam omdat Gordon er niet was. Toen we in de sing off kwamen, wisten we meteen dat we eruit zouden vliegen.”

Het is moeilijk peilen wat er waar is van tactisch stemmen. Stacey kan op haar beurt zeggen dat Gordon vorige week niet sjiek bezig was door Sumera er uit te gooien, maar dat heeft ze nauwelijks gedaan. Het komt nu in elk geval over alsof het kamp Gordon zich als een slecht verliezer toont. Evengoed ben ik erg benieuwd naar hoe het er vrijdag en zaterdag zal toegaan bij de halve en hele finale.

Zie ook:
- Gordon eerste coach zonder act; Bad Boyz uit X Factor
- Edsilia Rombley vervangt Gordon bij X Factor
- Gordon: Misschien moet Sumera meedoen aan The Voice
- Juryleden X Factor beloven Sumera eigen album
- Gedoodverfde finalist Sumera uit X Factor
- X Factor: Driemaal herkansing is scheepsrecht voor Daniëlle
- Sarina onverwacht exit in Hollandse avond X Factor
- Rocker Mathijs overleeft rockshow X Factor niet
- 4Granted valt af in divashow X Factor
- X Factor: Fierce en Janna weg, Daniëlle nipt door

73 Reacties // Reageer

73 thoughts on “Gordon woest op X Factor-collega’s om vertrek Bad Boyz

  1. Kimberly

    Ben het ermee eens dat het toch nergens op slaat dat de Badboyz eruit zijn gestemd… zei hadden alles in huis (dans+zang+act) !

    Dat kan ik van Dony of Maaike niet zeggen…

      /   Reply  / 
    1. Geenstijl

      Als je verliefd bent op de badboyz hoef je toch nie doof te zijn voor de zangkwaliteiten.

        /   Reply  / 
      1. michel

        Nsnap je reactie tuurlijk hebben zei ook ook veel van dat soort stemmen maar, Kelvin stond nu al 3x in de sing off dus het is duidelijk dat het Nederlandse publiek niet op hem zit te wachten. Voormij hadden zowel Badboys’s, als Sumera en Badboys er nog in moeten blijven en had Donny allang naar huis gemoeten.

        Blijf de regel dat de jury het laatste oordeel heeft raar vinden. Het gaat nooit eerlijk in dit geval omdat de jury ook de coaches zijn. En als deze het er niet over eens zijn bepaald als nog het publiek. Laat het dan gewoon helemaal aan het publiek over. ook zou het fijn zijn als de notarris van dienst in beeld zou verschijnen elke uitzending en dat aan het einde de uiteindelijk stempersentages in beeld zouden komen.

          /   Reply  / 
        1. Mitchell

          Waarom moest donny eruit? de badboyz moesten eruit en die zijn eruit
          GODZIJDANK!! donny is goed, zij niet, jij bent gewoon zang-kwaliteit doof, die 2 haat ik echt gewoon, ten eerste dat slijmerige gedrag, en 2 dat homo gedoe…

          Stelletje ”Gayboyz”

            /   Reply  / 
          1. Ozzie

            Wil je zeggen dat donny de X-factor heeft? Medelijden krijgt hij en daardoor nog steeds in de race

              /  
        2. maria

          Feit is echter wel dat Donny nog nooit in de herkansing heeft gezeten! Dus kun je het publiek niet kwalijk nemen dat ze op hem stemmen. En hij heeft niet eens familie hier die hun halve maandsalaris verbellen. Moet je nagaan!

            /   Reply  / 
    2. Sanne

      Nou Maaike kan veel en veel beter zingen dan die 2 jongens!!!! en Maaike kan ook een act geven en dansen. misschien niet zo goed als 1 van die jongens, maar bij x-factor gaat het voornamelijk om de stem. Laat die jongen maar naar So You Think You Can Dance gaan!

        /   Reply  / 
      1. Robbieboy

        Het gaat bij The X factor om the X factor, dus het totaal plaatje, niet alleen zingen dus. Maaike had er al lang uit gemogen

          /   Reply  / 
        1. maria

          Daar denken (kennelijk) een hoop mensen anders over.! Overigens ik ook. Maaike maakt zeker grote kans om bij de laatste 2 te komen!
          Ze heeft een dijk van een stem (hoop wel dat ie het niet begeeft). En ze ziet er leuk uit. Daarnaast heeft ze een prettige persoonlijkheid! Ze kan dus heel ver komen!

            /   Reply  / 
    3. Mitchell

      Nee, wat gister gebeurde was terecht, de badboyz zijn echt de slechtst van X-Factor, die act van dat boksen enzo was alleen maar voor de show, om het leuker te laten doen blijken, maar daar gaat het niet om het is een zang wedstrijd, en ik hoorde alleen maar lelijk 2 stemmig geluid…als hun zouden blijven zou donny eruit vliegen…ra ra waarom? omdat donny minder mooi is? goed zo!

        /   Reply  / 
      1. Lia

        Dat kan juist in zijn voordeel werken: kijk maar naar Paul Potts en Susan Boyle.

          /   Reply  / 
  2. Jop

    haha ze worden wel net zulke relnichten al gorden XD maar badboys waren gisteren gewoon veel minder dan kevin of zeg ik iets verkeerd?”ok eigenlijk moest het tussen dony en badboys gaan maar hallo dan hoef je nog niet zo zielig gaan doen. zei gordon ook niet dat sumera niet dankbaar was nou dit is veel erger

      /   Reply  / 
    1. maria

      Inderdaad Jop, zeg jij iets verkeerd. En dat vind ik totaal overbodig. Beoordeel de act, zang, dans en van mijn part de styling. Maar onthoudt je van commentaar op de eventuele geaardheid. Vind ik zeer storend en daar zit niemand op te wachten. Wordt eens volwassen!

        /   Reply  / 
  3. Jop

    btw het is niet om stacy er uit te gooien maar sumera

      /   Reply  / 
  4. Remco

    Ik heb gisteren maar een kort stukje van de show gezien (het laatste optreden van BadBoyz en Jaap), maar voor mij was het eigenlijk niet eens duidelijk waarom die BadBoyz zover gekomen zijn. Het klonk niet best gisteravond, dus wat mij betreft is het terecht dat ze eruit zijn.

      /   Reply  / 
  5. Martijn

    Wat is het toch een zielige kerel die Gordon! Wordt eens volwassen jongen.

      /   Reply  / 
    1. Jeanine

      He Martijn, weetje; Je hebt gelijk! Meestal is hij kinderachtig bezig. En hij overdrijft. Gaat ie op de desk staan dansen! Baby…

        /   Reply  / 
  6. Martijn

    Lees ik nou in het artikel dat hij het een schande vind. Wat is die man toch voorspelbaar :)

      /   Reply  / 
  7. dirk

    hahaha gordon is een lozer
    kraak iedereen af maar kijk hoe badboys het heb verpest met hun arogantie .plaats van badboys kunnen ze de naam veranderen in ho en mo.trouwens die kleine van badboys heb een goeie stem…maar wat doet die indo nou eigelijk.kan niet singen en dansen jammer door hem is badboys uit elkaar ..voortaan solo is beter

      /   Reply  / 
  8. dirk

    OJa gordon goeie raad stop bij x factor
    jij kan niet tegen je verliet

      /   Reply  / 
  9. dirk

    Stacey Stacey Stacey Stacey Stacey Stacey je bent een kanjer

      /   Reply  / 
  10. Saya

    Ik moet zeggen dat ik dit de slechtste versie van Xfactor vind. Volgende keer zouden het met een puntensysteem kunnen doen, ieder jurylid geeft naar iedere act een X aantal punten, die worden vervolgens bij het percentage opgeteld dat aan stemmen binnenkomt…Als het zo is dat er zelfs van achter de schermen gesaboteerd worden op het moment dat de coach niet aanwezig is….sorry hoor het zou een amusementsprogramma moeten zijn, maar de irritatie factor is enorm hoog. Jammer hoor, want het ligt zeker niet aan het talent van de kandidaten.

      /   Reply  / 
  11. Steffan

    Okee Xfactor is over voor Gordon.. wat kinderachtig zeg.. Ze waren gewoon de zwakste, en ja Donny had geluk dat zijn ouders kwamen.

    Volgend seizoen zie ik graag Eric / Stacey / Angela / John Ewbank in de jury :D Ook geen Patricia Paay!!!

      /   Reply  / 
  12. Sanne

    De jongens zouden er ook uit zijn gegaan als Gordon er wel bij was geweest. Ze zouden toch in de herkansing zitten en Stacey, Eric en Angela zouden de jongens er ook echt wel hebben uitgestemt als Gordon erbij was geweest.

    Ik vind het een brilliante opmerking van Stacey. Ik vroeg me ook al af of de jongens wel hetro waren. Buiten dat ze er overdreven verzorgd uitzien gedragen ze zich ook zo. ze sluiten zelf in het filpje ook niet uit dat ze homo zijn. Het zou ook slim zijn omdat niet te melden aangezien het hun stemmen zou kunnen kosten van vrouwelijke fans. Ik heb er geen problemen mee hoor dat de jongens evt. homo zijn, maar ik vind dat ze dan niet boos moeten zijn op Stacey. Ik denk dat Stacey hardop zei wat heel veel tv-kijkers dachten!

      /   Reply  / 
  13. Lisa

    JEEJ EINDELIJK ZE ZIJN WEG!

      /   Reply  / 
  14. Lia

    De geaardheid van iemand zou er niet toe moeten doen, dus in die zin vond ik de opmerking van Stacey ook een beetje villein. Ze heeft er overigens ook haar excuses voor aangeboden aan Gordon.

    Dat Gordon boos zou zijn op Angela vind ik raar, want hij kan serieus niet van haar verwachten dat zij op BadBoyz zou stemmen.

    Maar goed; in hoeverre zal de boosheid van Gordon nou écht zijn? Het levert in ieder geval weer een hoop media-aandacht op en de strijd en het onderlinge moddergooien tussen de juryleden horen toch ook gewoon bij een programma als X-Factor.

      /   Reply  / 
    1. Robbieboy

      Vond ik ook. Stacey weet natuurlijk meer over die jongens, dan de kijkers. Dus om dan met zo’n opmerking te komen, is niet netjes

        /   Reply  / 
  15. Noah

    Gordon is en blijf een valse nicht. Hij krijgt zijn zin niet en gedraagt zich direct als een klein, verwend kind. De jongens waren er toch wel uit gegaan. Als Gordon het allemaal echt zo erg vindt had hij niet in de Arena moeten gaan staan. Vorig jaar precies hetzelfde gezeik.
    Stacey had er overigens slim aan gedaan haar mond te houden. Ging nergens over. Zij zegt overigens wel vaker dingen die niet echt zakelijk en volwassen overkomen. Bewijst maar weer eens dat ze nog lang niet volwassen is!

      /   Reply  / 
  16. Tim20

    waar maken we ons druk om……..

      /   Reply  / 
  17. maria

    Ik begrijp de teleurstelling wel van de fans van de badboys dat ze eruit liggen. Maar als ze reëel zijn, moeten ze blij zijn dat ze er nog zo lang zijn ingebleven.
    Bij de groepen: meisjes, jongens en 25+ waren er kandidaten die veel beter waren dan de badboys en die nog niet eens in de liveshows zijn gekomen.(Ik noem b.v.een Romy)
    Van de groepen zelf, waren de badboys daarvan wel de beste. Maar eerlijk is eerlijk diverse kandidaten die kwalitatief veel beter waren dan de badboyz hebben de liveshows vroegtijdig moeten verlaten. De Badboys hebben het nog lang volgehouden.
    Als je de overgebleven kandidaten vergelijkt met de badboys, dan zijn de badboyz de terechte verliezers. Heeft Gordon er niet zelf voor gezorgd dat Kelvin in de race bleef? Reden was volgens hem omdat hij beter was dan Sumera! En zeg nou zelf zijn de Badboyz beter dan Sumera of Sarina? In de verste verte niet!
    Het lag in de lijn der verwachtingen dat de Badboyz eruit gestemd zou worden zodra ze in de herkansing terecht kwamen. Dat gaven ze zelf ook als aan. Reden was niet dat het een onderonsje was tussen de juryleden, immers degene die daartoe in staat was, was afwezig! Maar domweg omdat ze de minste waren. Dat vonden de stemmers kennelijk en de jury. (Overigens ik ook) Het beste optreden vond ik de herkansing. Leuk gedaan met Maaike en de ingelaste dansact. De act ontdaan van al die overdreven toestanden en gelukkig geen overdreven bewegende Gordon in de buurt! Was een verademing. Denk als de Badboyz hun eigen weg gaan zonder Gordon, dat hun acts sterker zullen worden.
    Edsilia was ook een verademing als jurylid. Heb echt genoten van haar frisse en eerlijke manier van jureren. Kan Gordon een hoop van leren. En is hij kwaad omdat de Badboyz eruit gestemd zijn? Jammer dan, misschien krijgt hij eens wat begrip voor een ander. Laat hij zich maar eens afvregen wie daar verantwoordelijk voor is. Ik kan alleen maar concluderen dat hij een zeer slecht verliezer is.
    Daarnaast wil ik opmerken dat ik enorm genoten heb van Jaap. Maaike niet haar beste avond had (dat was de week ervoor) maar ondanks haar keelonsteking toch nog een van de betere was en Kelvin kwalitatief erg goed was. Donny deed wat hij moest doen. Goed gezongen en leuk gebracht. Viel niets op af te dingen.

      /   Reply  / 
  18. Jop

    sumera.sarina.janna.fierce.danielle waren beter dus zij zouden als tweede eruit moeten gaan naar 4granted

      /   Reply  / 
  19. mike

    Gordon kan echt heel slecht tegen zijn verlies en kritiek van anderen, erg jammer. Vind hem namelijk wel het beste jurylid, geeft eerlijk en oprecht commentaar en het verbaasd me hoeveel verstand hij ervan heeft. Daarnaast is hij natuurlijk een smaakmaker van het programma. Kom op Gordon, iets beter leren met kritiek omgaan en Nederland gaat weer van je houden!

      /   Reply  / 
  20. Rtd

    Dus als ik alles goed begrijp… zou Stacy de jongens eruit hebben gekickt omdat Gordon vorige week Sumera eruit kickte…

    dus kort samengevat: De vete tussen de juryleden ( zureleden ) gaat ten koste van de kandidaten….

    TOP:S

      /   Reply  / 
    1. maria

      Ja Rtd, Je hebt het door!
      Alleen vete zou ik het niet willen noemen, eerder het ego van juryleden.
      Maar ja zo is het door de programmamakers bedacht. Misschien dat ze ervan leren. Hoewel het trekt wel veel aandacht en dat zal de bedoeling wel zijn.

        /   Reply  / 
  21. rtoday

    Jongens de hele discussie wie eruit moet doet er in dit artikel niet om, dat is een mening. feit blijft dat stacey buiten haar boekje ging door de hele tijd over hun geaardheid bezig te zijn. dat doet er in een zangwedstrijd als x factor niet toe. ik vond het schandalig. en wat als hij het zou zijn…moet hij dan door stacey uit de kast worden getrokken op tv of mag hij het zelf doen zoals hij wil..?

      /   Reply  / 
  22. dirk

    de enige die er uit moet is die rel nicht van een gordon
    waarom heb iedereen comentaar op stacey .gordon doet dat iedere week.het zag er zielig uit toen hij in de arena badboys ging gillen .een trieste homo is het

      /   Reply  / 
    1. Lia

      En wat ben jij dan? Een trieste hetero? Dat slaat evengoed nergens op.
      Je mag Gordon van mij best een triest persoon noemen, maar laat zijn geaardheid daarbij achterwege svp.

        /   Reply  / 
  23. dirk

    en gisteren overal hoorde je dat mensen blij waren dat badboys er uit waren.iedereen vind ze iritant .ze hadden 1 fout gemaakt is dat ze zo arogant bezig waren en die poedel zo overdreven ging dansen op tafel GORDON LEKKER DAT JE BOY TOYS ER UIT ZIJN

      /   Reply  / 
  24. Samantha

    najhaa boeien als ze Gay zouden zijn , ze zijn nog steets Fucking sexy dusjhaa .. en ik vind gordon helemaal geweldig dusjhaa …

    x

      /   Reply  / 
  25. Marion

    homo?? echt niet!
    en ik vond ze WEL goed
    wanneer vertrekt Dony eens?

    wat mij betreft staat Jaap toch echt nummer 1
    wat hij ook zingt of doet, het is allemaal prima!

      /   Reply  / 
  26. maria

    Jongens (en meisjes uiteraard) Waar gaat dit over?
    Homo of hetero of bi of wat al niet meer? Wat maakt het uit? Heeft niets met het programma te maken!.
    De Badboyz zullen het zelf wel het beste weten! Zelf hebben ze voor de camera gezegd dat ze hetero zijn. Dus moet je dat van ze aannemen. Je kunt denken wat je wilt; zeggen niet.
    Ik zou maar gewoon hun privecy respecteren en niet zo zitten te wroeten. Bovendien gaat dat niemand verder iets aan. Er zijn grenzen hoor aan wat ze kwijt willen aan het publiek.
    En Stacy drukte zich wat ongelukkig uit! inderdaad. Had wat genuanceerde gekunt. Maar volgens mij bedoelde ze het niet zo. Had voor mij ook niet zo in het interview met de Badboys gehoeven. Ik vond bovendien dat de programmamakers de meeste interviews wel wat kritischer hadden mogen bekijken voor ze deze uitzonden.

      /   Reply  / 
    1. Rein

      hebben ze niet zelf gezegd dat ze bij elkaar in bed slapen? Niet dat het mij wat boeit, maar dan moet je vervolgens niet raar opkijken als iemand denkt dat ze homo zijn.

        /   Reply  / 
      1. maria

        Nee Rein ze hebben gezegd dat ze niet meer bij elkaar slapen omdat een van de twee snurkte!! Toen hij dat zei dacht ik nog “Oei dat kan wel eens heel verkeerd opgevat worden” en ja hoor dan ben je plotseling homo!
        Maar je kunt toch gewoon op dezelfde kamer slapen zonder dat je gelijk van allerlei beticht wordt? Heb jij nog nooit met anderen op een kamer geslapen zonder dat je sex had? Op de campus deelden de kandidaten toch ook een kamer? Denk daar toch niet gelijk alles bij!
        Moet je eens voorstellen hoe dat er in een slaapzaal toe zou gaan!

          /   Reply  / 
        1. Rein

          nee ze sliepen weer bij elkaar, nadat ze dat eerst niet meer deden omdat er eentje snurkte. Het maakt me verder niets uit wat ze doen, maar als je dat soort dingen op de televisie gaat vertellen, dan moet je niet raar opkijken dat mensen denken dat je homo bent. Zo werkt het nu eenmaal.

            /   Reply  / 
  27. dirk

    kom zeg.waarom verdedig jullie gordon
    hij zeik veel kanidaten af en kraak donny ook af en dat mag wel en nu is stacey de boosdoender.gordon is zo smerig dat hij mensen uitlach en geniet van iemands leed.GORDON IS EEN GROTE KLOOTZAK

      /   Reply  / 
    1. maria

      Nou Dirk, probeer dat eens van genuanceerder te brengen. Dit is wel erg grof!

        /   Reply  / 
      1. andre

        ja te grof uitgedrukt maar wel de waarheid.
        hij zeikt alle kandidaten de laatste tijd af behalve de bad-boyz.
        zo doorzichtig!

          /   Reply  / 
  28. rtoday

    @rein dus als 2 mannen in hetzelfde bed slapen zijn ze homo? Hoe kleindenkend ben jij?! Dan ben ik met mn halve vriendengroep homo geloof ik

      /   Reply  / 
    1. Rein

      hoeveel hetero mannen ken jij dan die daarnaast ook nog steeds aan elkaar zitten te plukken en vervolgens bij elkaar in bed gaan slapen?? Het gaat er verder niet om of ik kleindenkend ben of niet (hell, ben zelf homo, en het interesseert me verder geen moer wat ze doen), maar je zal moeten toegeven dat ze op die manier er zelf debet aan zijn dat dit soort geruchten de wereld in komen.

        /   Reply  / 
  29. dirk

    dat ze homo zijn dat maak niet uit dat kom voor gordon ook goed uit.maar wat het ergste is dat ze zo naast hun scoenen lopen en dat boy echt denk dat hij kan zingen hahaha

      /   Reply  / 
  30. Trien

    Zag badboys net bij tmf wel grote bek hebben dat er iets is gebeurd en dat dan niet zeggen? je kan ook sneu zijn en ze mogen over 37 dagen voor hun ”eigen”ding doen en dan mogen ze wel zeggen?? zoiets noemen we slechte verliezers. kom met bewijs en hou anders je bek gewoon

      /   Reply  / 
  31. dik

    gordon je bent een RUIGE NICHT AROGANT DOMINANT EN LELIJK
    je genoot dat donny er uit ging en je genoot er van als die werd afgekraakt..HAAT GORDON

      /   Reply  / 
  32. maria

    Dik,
    Als ik jouw was zou ik maar eens professionele hulp gaan zoeken! Denk je nu echt dat je zoiets ongestraft kunt schrijven?
    Heel triest hoor!

      /   Reply  / 
  33. criticus

    Het fenomeen GORDON hangt mij zo’n beetje mega mn strot uit. Die geblondeerde mega nicht die er een sport van maakt om alles en iedereen tegen zn schenen te schoppen moet nu maar eens ondervinden hoe het is als bij jezelf je poten onder je stoel worden weg gevaagd. Aso-irriterende-zeikende-beterwetende-grof in de bek zijnde pisnicht, wat mij mag je per direct terug naar die zwerfkei in afrika en eronder kruipen en je nooit meer vertonen op de nederlandse tv. Missen zal ik je alles behalve!!!!

      /   Reply  / 
    1. maria

      Criticus,
      Jij als “expert” moet toch weten dat er ook positieve kritiek bestaat? Gebruik dat eens, want wat jij er nu weer uitbraakt is echt geen reclame voor jou. Wat jij Gordon verwijt, doe je zelf vele, vele malen erger.
      Dat is pas ergerlijk!

        /   Reply  / 
      1. criticus

        ik zit hier niet om reclame te maken. Ik zit hier om te reageren op dat asociale gedrag van die blonde bosnicht. Dat hoef jij niet leuk te vinden of te accepteren, dat is mijn mening. toedeloe

          /   Reply  / 
        1. maria

          Kort lontje? of (te) lange tenen?
          Sterkte!

            /   Reply  / 
        2. maria

          PS: En troost je, ik weet jou kritiek op de juiste waarde te schatten!

            /   Reply  / 
          1. criticus

            geen kort lontje en geen lange tenen. Ik gaf gewoon mn mening(die jij door deskundigheid op waarde weet te schatten). Vind t nie erg dat ik tegen de schenen van jou favo heb geschopt. Hij doet dat al jaren en probeert daarmee de leukste te zijn op tv.Rest mij jou ook sterkte te wensen en een prettige zondag toe te wensen. Niet meer huilen kleinen meid…..

              /  
  34. marion

    of je nu Gordon fan bent of niet
    Jaap heeft gewonnen!!
    Helemaal goed, en ik vond het leuk dat de bad boys ook weer op tv waren, top jongens;)

      /   Reply  / 
  35. maria

    Nou criticus,
    Ik moet zeggen, je analytische vermogen is fenominaal!

      /   Reply  / 
  36. dirk

    doe normaal maria badboys hahahahaha ach jij kan er ook niks aan doen dat je nog zo naief bent en jong

      /   Reply  / 
    1. maria

      Jong?
      Ben al 114, maar heb nog wel mijn eigen tanden!

        /   Reply  / 
  37. criticus

    kom nog 1x terug op onze gezamelijke vriend GORDON. Misschien wel een aanrader….ik zou bij deze willen voorstellen om GORDON in te schrijven voor expeditie robinson(maleisie dit jaar).Is iedereen tevreden kunnen aankomende muziekale sterren gewezen worden op eventuele tekortkomingen op zanggebied/en niet de kleding en weet ik wat voor bulshit en hebben we een jury die niet wordt aangevuld met een geblondeerde mega nicht die zo ongelooflijk mediageil is dat hij alles op alles zet om op welke manier dan ook in beeld te komen. En…..ik kan weer een lekker tv kijken zonder dat ik die nicht in beeld heb

      /   Reply  / 
    1. maria

      Hoezo? Heb je geen afstandsbediening?

        /   Reply  / 
  38. dirk

    hahahah dat is een goeie criticu….
    oja maria nou snap ik dat je geen verstand hebt met je opmerking dat je 114 bent .gordon gaat nog wel op zn bek en dan heb ik mn lol

      /   Reply  / 
    1. maria

      Dirk, heb jij je huiswerk al af?

        /   Reply  / 
  39. dirk

    nee jij wel hahahaha
    zulke types als jij passen goed bij zo flikker
    de zelfde humor

      /   Reply  / 
  40. maria

    Dirk, Wat val jij door de mand!
    Ondanks je veelvuldig gebruik van het woordje haha bezitten je teksten geen enkel gevoel voor humor. Daarnaast komt er niet bijster veel intelligentie uit naar voren. Overigens stellen die teksten taalkundig ook niet veel voor. Zeer armzalig taalgebruik en stikt het van de fouten. Voor de goede orde: De bedoeling van deze site is om je reactie op de uitzending en de kandidaten te geven.
    Je poging, mensen die je in het geheel niet kent, te beledigen met onnozele reacties, doen mij vermoeden dat je duidelijk nog in het puberteitsstadium verkeerd. Kennelijk is je eigen leeftijd een heikel punt en probeer je dat op een ander te projecteren. Ook ben je totaal niet in staat een reactie op een passende wijze te pareren. Je gehak op de homoseksualiteit geven mij de indruk dat je erzelf mee worstelt.
    Als ik je een (gratis)adviesje mag geven. Doe beter je best op school en probeer wat van de taallessen op te steken. Mocht je inmiddels van school gestuurd zijn. Probeer een avondcursus, want met deze bagage zul je het niet ver schoppen.
    Ik wens je veel succes in je pogingen “erbij te horen”!

      /   Reply  / 
    1. Rein

      en hij kan het beste ook gewoon uit de kast komen, dat advies was je nog vergeten ;)

        /   Reply  / 
  41. Jan

    Misschien het best om niet teveel woorden vuil te maken aan types als Dirk. Op ieder forum vind je ze. Schelden, ongenuanceerde reacties. Wat wil je ook, het is allemaal lekker anoniem en er wordt nog op gereageerd ook. Kicken toch? Negeren lijkt me het best.

      /   Reply  / 
    1. maria

      Je hebt helemaal gelijk Jan.

        /   Reply  / 
  42. Pingback: Kwartfinale X Factor krijgt thema Summer Jam | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>