Kwartfinale X Factor krijgt thema Summer Jam

Over twee weken is alweer de grote finale van X Factor, tot die tijd moeten twee van de vijf acts het veld nog ruimen. Voor wie valt het doek in de kwartfinale vanavond, waarin het thema Summer Jam centraal staat? Sim’Ran, Adlicious, Pyke, Rolf en Rochelle zingen elk twee zomerhits. Ook Caro Emerald is in Studio 22 aanwezig voor haar eerste Nederlandse zangoptreden sinds de operatie aan haar stembanden. Jurylid Gordon is afwezig. Hij staat in de Arena voor Toppers in Concert en laat zich waarnemen door Ruud de Wild.

Vorig jaar dreigde zijn absentie door dubbele agenda nog volledig verkeerd uit te pakken. Gordons laatste act Bad Boyz werd toen in de uitslagshow naar huis gestuurd. Gordon voelde zich genaaid, alsof de andere juryleden nu de kans schoon zagen een concurrent weg te sturen. Gordon was zelfs zo geraakt, dat hij een toekomstige samenwerking met deze jury uitsloot. Uiteindelijk is dat allemaal dus goed gekomen.

X Factor, 20.40 uur, RTL 4

Zie ook:
- Ik hou van Holland Waterloo voor Ed in X Factor
- Adlicious zingt met Lisa Loïs in zevende liveshow X Factor
- Gordon geeft stemmend publiek X Factor op z’n lazer
- RTL stopt mogelijk met X Factor na lopend seizoen
- RTL: Kijker wordt verrast bij vijfde liveshow X Factor
- Vierde liveshow X Factor met thema Dancing Queen
- Alexis Jordan morgen in derde liveshow X Factor
- Tweede liveshow X Factor: Remember the Time met R. Kelly
- Liveshows X Factor; zorgen kandidaten voor vuurwerk?
- Kandidaten X Factor geremixt door producer Lady Gaga

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Kwartfinale X Factor krijgt thema Summer Jam

  1. B.K.

    Gordon stuurde toen zelfs persoonlijk iemand naar de juryleden toe om hun Toppers-kaartjes weg te nemen :P . Dat ging natuurlijk wel een beetje ver. Maar het lijkt me sterk dat dit jaar hetzelfde gebeurd. Rolf is bij lange na de slechtste niet die nu nog mee doet, dat is Pyke. Hij of Sim’Ran zullen dan ook vertrekken vanavond en de finale zal denk ik bestaan uit Rochelle, Rolf en Adlicious.

      /   Reply  / 
  2. Van der Goot naar SBS!

    Leo van der Goot in ‘denktank SBS’

    Oud-programmadirecteur van RTL Nederland Leo van der Goot is binnengehaald bij SBS om ”mee te denken” over de najaarsprogrammering van de drie zenders (SBS6, Veronica en Net5). ,,Ik help de directie om de zenders op te bouwen,” aldus Van der Goot. John de Mols bedrijf Talpa wordt binnenkort mede-eigenaar van SBS. Van der Goot, voormalig adviseur bij Talpa, ontkent dat hij door De Mol op zijn nieuwe klus is gezet. ,,Ik ben ingehuurd door SBS”.

    Bron: Algemeen Dagblad vrijdag 27 mei

      /   Reply  / 
  3. Nick

    Sim’ran en Pyke in de bottom two waarna Sim’ran naar huis gaat

      /   Reply  / 
  4. vinn

    Het zou zomaar weer eens kunne gebeuren… Zeg dat Sim’Ran en Pyke vanavond nou echt heel goed zijn en beide doorgan en Rolf moet tegen Rochelle of Adlicious dan is het einde verhaal. Ik persoonlijk zou zelfs Rolf nog naar huis sturen tegenover Sim’Ran. Officeel maakt hij alleen kans tegen Pyke… maar ik denk dat singoff Pyke vs Simran word dit op basis van de afgelopen singoffs. Hopelijk dan exit Pyke

      /   Reply  / 
  5. Rafaël

    Ik hoop Pyke en Rolf in de sing off, en dan kan het me niet schelen wie er uit gaat.

      /   Reply  / 
  6. Ex Vektor

    Rolf wordt er eindelijk uitgemieterd vanavond!

      /   Reply  / 
  7. peet

    Dat Pyke er uit ligt is zwaar belachelijk.Ben geen fan van stacy maar begrijp wel dat ze nu heel boos is ze had zwaar gelijk met haar opmerking over het groot aantal keren dat die meisjes in de herkansing hebben gezeten.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>