Paul de Leeuw wil ander programma met minder kijkers

De meeste sterren in Hilversum hopen op zo veel mogelijk kijkers. Ze kijken jaloers naar Yvon Jaspers, die met haar Boer Zoekt Vrouw door de grens van 4 miljoen breekt. Ook Paul de Leeuw is een kijkcijferkanon (al gaat het momenteel iets minder met Lieve Paul) maar hij verlangt inmiddels weer naar een programma met minder kijkers.

“Die zaterdagavond is zo van de familie! Ik zou wel weer eens vroeg of laat in de avond willen, als er iets minder mensen kijken”, vertelt hij in de Coen & Sander Show. In het recente verleden maakte hij bijvoorbeeld Pauls Punt op de late donderdagavond en daarvoor PaPaul in de vooravond.

Toch zijn er geen concrete plannen, mede door Lieve Paul. “We beginnen daarvoor elke week weer met een leeg vel. Nu Mooi! Weer de Leeuw is gestopt kunnen we ook weer grappige dingen doen in Lieve Paul. Brigitte Kaandorp is momenteel elk weekend te zien als Sint Nicolien”, geeft hij als voorbeeld aan.

Afgelopen weekend was er ook zo’n grap. Paul had schaatster Yu Jing te gast, die zorgde voor de uitschakeling van Marianne Timmer het weekend daarvoor. Jing moest klunen op de lopende band om haar verontschuldigingen duidelijk te maken. “Daar zijn heel veel reacties op gekomen, mensen die vinden dat zoiets niet kan. Terwijl het gewoon een actrice was, maar daar zijn veel mensen ingestonken.”

Lieve Paul gaat medio december met winterstop. Op 31 december is er nog wel Mooi! Weer een Jaar. “Tussen 21.00 en 22.00 uur vervullen we wensen. Om 23.30 uur voltrekken we dan het huwelijk tussen Patty en Vincent. Na middernacht gaan we door met enorm veel artiesten.” Ook wordt tijdens Mooi! Weer een Jaar de Annie de Rooy-award uitgereikt aan de sneuste Nederlander van 2009.

Zie ook:
- Paul de Leeuw: Ik miste Ranking the Stars
- Paul de Leeuw reikt Annie de Rooy-award uit op Oudejaarsavond
- Lieve Paul niet zo heel veel anders dan Mooi! Weer de Leeuw
-StatCounter - Free Web Tracker and Counter Paul de Leeuw baalt van ‘vergrootglas’
- Johnny de Mol en Angela Groothuizen in Ranking the Stars

1 Reacties // Reageer

One thought on “Paul de Leeuw wil ander programma met minder kijkers

  1. Daan

    Minder kijkers trekken met een ander programma lukt hem nu toch ook al?

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Paul de Leeuw wil dagelijks op late avond Nederland 3 | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>