Kijkcijfers zaterdag: Youp wint van Ik Hou van Holland

Nederland heeft oudejaarsavond naar Youp van ‘t Hek gekeken. Zijn conference De 2e Viool trok 2,4 miljoen kijkers en voert daarmee de dagelijkse top 25 van Stichting Kijkonderzoek aan. Ik Hou van Holland, recht tegenover Youp geprogrammeerd, trok net als vorig jaar 2 miljoen kijkers. Dat was toen genoeg om als dagwinnaar uit de bus te komen.

Nederland 1 is de winnaar van oudejaarsavond geworden, gevolgd door RTL 4. SBS 6 had het zwaar met De Wereld van Beau (383 duizend kijkers) en het Staatsloterij Oudejaarsfeest (762 duizend kijkers). Het  marktaandeel van die zender kwam uit op 9,9 procent en dat is minder dan Nederland 3, dat op 11,7 procent uitkwam.

Nederland 3 ruimde zijn programmering in voor muziek en met succes. De Top 2000 a Gogo kwam uit op 1,2 miljoen kijkers, een tweede vertoning van De Vrienden van Amstel Live was goed voor 745 duizend kijkers en Aftellen naar Top 2000 in Concert boeide 1,2 miljoen kijkers.

Op Nederland 1 deed Paul de Leeuw het vroeg in de avond met 1,2 miljoen kijkers. De TV Draait Door trok 1,8 miljoen kijkers en Pau!l en Nieuw was goed voor 1,1 miljoen kijkers rondom middernacht.

RTL 4 zond nog 3Dimensies Live uit van Marco Borsato, waar 741 duizend mensen naar keken. ‘s Nachts was de zanger nog te zien met Symphonica in Rosso, goed voor 396 duizend kijkers.

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: Ook Home Alone 3 trekt miljoenenpubliek
- Kijkcijfers zondag: Kijker laat Sunday Night Fever staan
- Kijkcijfers zaterdag: Minder kijkers kerst-All You Need

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Kijkcijfers zaterdag: Youp wint van Ik Hou van Holland

  1. Jerrold Meijer

    Op Nederland 1 deed Paul de Leeuw het vroeg in de avond met 1,2 miljoen kijkers. We are having a gangbaaang we are having some fun!

      /   Reply  / 
  2. Sander

    Youp net gekeken, vond hem niet erg sterk

      /   Reply  / 
    1. Christian

      Vond hem juist GEWELDIG deze keer :P

        /   Reply  / 
  3. JOS

    NEDERLAND 1 OVER DE HELE AVOND;DE GROTE WINNAAR.
    TERECHT.
    BETER DAN DE”GEZELLIGE” RTL

      /   Reply  / 
  4. samantha

    pfft snap ik niet dat daar mensen naar kunnen kijken

      /   Reply  / 
  5. wil

    Ned 1 de hele avond aangehad, Gezellige tv en Paul weer helemaal top.

      /   Reply  / 
  6. Jeroen

    Paul Live op oudjaarsavond. Volgens mij is dat al eventjes geleden.. Maar was wel top, en dan ook nog in combinatie met Cor! Wat een duo,en dan Charlie erbij zetten. Dan moet Paul 1 opmerking maken over zijn afkomst… Heerlijk.. SIR 2006 trok meer kijkers dan Beau. Begrijpelijk, SBS was weer ontzettend bagger!

      /   Reply  / 
  7. Niko

    Vondt het niet erg goed. Kan het uiteraard niet beter :)

      /   Reply  / 
  8. Pingback: 2013 in met Matthijs: Oud & Nieuwkerk | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>