Kijkcijfers zaterdag: 2,1 miljoen kijkers conference Claudia de Breij

claudia de breijNPO1 is de grote winnaar op oudejaarsavond. De zender gaat aan kop met de oudejaarsconference van Claudia de Breij, goed voor 2,1 miljoen kijkers. Maar ook De TV Draait Door scoort als vanouds met 1,6 miljoen kijkers, terwijl nieuwkomer Victor Mids 1,3 miljoen kijkers bereikt met zijn Teleportatie Experiment. Het is meteen een record voor de Mindf*ck-presentator.

 

De scores voor RTL 4 stellen wat teleur. De conference van Javier Guzman komt niet verder dan 896 duizend kijkers, waar de zender rekende op zo’n 2 miljoen kijkers. Ik Hou van Holland trekt richting de jaarwisseling 1,6 miljoen kijkers. Ook dit zijn er wel eens meer geweest.

 

SBS 6 bereikt 659 duizend kijkers met de show van Tineke Schouten, terwijl Wedden Dat Ik Het Kan genoegen moet nemen met 453 duizend kijkers, meldt Stichting Kijkonderzoek.

 

Na de jaarwisseling scoort muziek veel kijkers. De Toppers-show Royal Night of Disco noteert 638 duizend kijkers op SBS 6, het concert van Adele op NPO3 trekt 471 duizend kijkers. De Vrienden van Amstel Live op RYL 4 is goed voor 584 duizend kijkers.

Schermafbeelding 2017-01-01 om 12.37.55

Zie ook:
Kijkcijfers vrijdag: Darts doorbreekt grens 1 miljoen
Kijkcijfers zondag: Tv-première Hazes-film kersttopper
Kijkcijfers zaterdag: record kerstspecial All You Need Is Love

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>