Kijkcijfers zaterdag: 1,4 miljoen kijkers trouwshow Janzen & Van Dijk

De nieuwe zaterdagavond van RTL 4 is goed uit de startblokken gekomen. Naar de eerste aflevering van Janzen & Van Dijk: Voor al uw Bruiloften en Partijen kijken 1,4 miljoen mensen. RTL behaalt hiermee een marktaandeel van 23,6 procent (doelgroep 6+). Aansluitend is Het Zijn Net Mensen te zien, voor het eerst gepresenteerd door Humberto Tan. Hier kijken 909 duizend mensen naar.

Janzen & Van Dijk legt het af tegen het Acht Uur Journaal, maar wint het van de theaterregistratie van Pieter Derks. Zijn voorstelling Zo Goed Als Nieuw trekt 963 duizend kijkers. Later op de avond komt Ik Vertrek uit op 1,6 miljoen kijkers.

SBS 6 zet de film Johnny English Reborn uit en trekt daarmee 518 duizend kijkers, blijkt uit de meting van Stichting Kijkonderzoek.

Zie ook:
- Kijkcijfers vrijdag: 1,1 miljoen kijkers Pauw & Jinek
- Kijkcijfers zondag: 711 duizend kijkers Suspects
- Kijkcijfers zaterdag: 3 miljoen kijkers finale Wie Is de Mol?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>