X Factor: Categorieën worden verdeeld over juryleden

Welk jurylid gaat er met welke categorie vandoor in X Factor? Dat moet vanavond duidelijk worden in de zevende aflevering van dit vierde seizoen. Afgaande op uitspraken van Angela, Eric, Gordon en Stacey gaan ze er zelf van uit een categorie te krijgen waarmee ze nog niet eerder werkten. Dat maakt het aantal mogelijkheden beperkt, zeker wanneer Angela inderdaad de groepen krijgt toebedeeld. Maar wie zegt dat een jurylid niet weer dezelfde categorie als eerder krijgt?

In de aflevering vorige week wist vooral Adlicious de jury weg te blazen met een sublieme vertolking van Candyman. Verder worden kandidaten als Tim, Ferry en Tania als favorieten neergezet in de montage.

RTL meldt over de aflevering vanavond: “De talenten treden op in trio’s, een van de lastigste opdrachten maar wel een manier waarop de jury verder het kaf van het koren kan scheiden. Angela kan hier niet bij zijn, maar is op tijd terug op de X Campus om te vernemen samen met welke categorie zij de strijd zal aangaan met haar collega-juryleden.”

Bekijk Adlicious met Candyman:

X Factor, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- X Factor gaat X Campus in; show mag onderscheidender
- Workshops internationale acts op X Campus van X Factor
- ‘Angela ontfermt zich over gewilde groepen bij X Factor’
- Ruud de Wild invaller voor Gordon liveshows X Factor
- X Factor 2011: Juryleden blazen hoog van de toren

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “X Factor: Categorieën worden verdeeld over juryleden

  1. Nick

    In UK heeft Louis Walsh ook gewoon een keer 2x dezelfde categorie achter elkaar gehad. Vind het in UK altijd heel spannend… in NLD maakt het me niet echt nieuwsgierig ofzo..ookal volg ik het wel.

      /   Reply  / 
  2. S

    Nee, Creme de La Femme is tof. Ze mochten daarnaast 5 acts doorlaten van de groepn, en die jongens waren ook gewoon minder dan de 4 dames. Hoe je t ook went of keert, de dames hebben wel t totaalpakketje…wat echter ontbreekt is een soort van leadzangeres, anders waren ze net de Pussycat Dolls.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>