Albert Verlinde snapt tijdslot De Schat van De Oranje niet

Albert Verlinde gunt SBS 6 alle goeds met het nieuwe programma De Schat van de Oranje, toch steekt hij niet onder stoelen of banken dat hij het tijdslot opmerkelijk vind: primetime vrijdagavond. “Dat moet ik eerlijk zeggen als deskundige op dit gebied. Ik snap niet wie daar programma’s programmeert”, vertelt hij in RTL Boulevard. “Als je zo’n programma hebt en je weet dat je op donderdag Expeditie Robinson hebt, zet het dan op de donderdagavond neer.”

De donderdag was ook de avond voor Wie Is de Mol?, dat met veel succes op Nederland 1 is uitgezonden. SBS 6 koos er de laatste weken juist voor om The Winner Is… op donderdag te zetten, dat door velen als typisch weekendamusement werd omschreven.

Verlinde vraagt zich in RTL Boulevard hardop af: “Waarom De Schat van de Oranje op vrijdagavond, waar je al Holland’s Got Talent en Flikken Maastricht hebt? Dat je het toch doet, zit er een of andere idioot achter de knoppen?”

Desondanks zegt de deskundige: “Ik hoop echt dat het een behouden vaart wordt voor dit schip en voor SBS 6.”

Zie ook:
- Van der Hoff bood zichzelf aan als host Schat van de Oranje
- Liza Sips en Emile Ratelband in De Schat van De Oranje
- SBS zet De Schat van Oranje tegenover Holland’s Got Talent
- Erik van der Hoff naar SBS 6 voor Robinson-kloon
- SBS 6 laat BN’ers schatzoeken in De Schat van Oranje

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Albert Verlinde snapt tijdslot De Schat van De Oranje niet

  1. mark nijmegen

    Maling aan verlinde… maar hier heeft hij wel een punt, donderdagavond zou beter zijn geweest denk ik.. maar wellicht zit iedereen ernaast en wordt het een groot succes, ik hoop het ! Het is in ieder geval een goed (en volledig anders) alternatief voor HGT.

      /   Reply  / 
  2. !#Michael#!

    Nou beste Albert? Misschien wel omdat SBS6 graag een groot programma wat mogelijk veel kijkers kan trekken op de vrijdag wil hebben… zonder dat het precies het zelfde is als Flikken of HGT!

    Ze boren hier in ieder geval een hele andere groep kijkers aan. Misschien dat de kijkers die normaal de vrijdag negeren… niks voor hun smaak… nu wel inschakelen op SBS6 voor de schat van Oranje?

      /   Reply  / 
    1. $ Dollar Bill $

      Als je zoveel mogelijk kijkers wilt trekken dan moet je vooral je je paradepaardje tegenover de kijkcijferkanonnen van de 2 grootste zenders plaatsen.

      SBS6 is gewoon niet in dezelfde leage als RTL4 en Nederland 1.

      Ze moeten gewoon een dag uitkiezen met minder concurrentie. Die dramserie de Hoofdprijs is toen ook genadeloos geflopt op die dag!

        /   Reply  / 
  3. marja

    ik denk ook niet dat het slim is van sbs6 hgt scoort goed en ben bang dat dit de zoveelste teleurstelling wordt en het niet voldoende kijkcijfers haalt,maar ach wie kijkt er nog naar sbs6 ik niet in ieder geval.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>