KRO geeft BN’ers vrije hand in Carte Blanche

De KRO komt tijdens TV Lab met Carte Blanche, een programma waarin drie bekende Nederlanders volledig de vrije hand krijgen over de invulling. Enige voorwaarde is dat ze een onderwerp kiezen dat zij belangrijk vinden. Frank Lammers, Birgit Schuurman en Kim Feenstra mogen met een cameraploeg op pad.

Actrice en zangeres Birgit Schuurman ergert zich al jaren aan de manier waarop de tv aandacht geeft aan muziek. Door de nummers in te korten komt het verhaal vaak niet uit de verf.

Acteur Frank Lammers hoorde Gerd Leers, minister voor Immigratie en Asiel, op de radio zeggen dat het zoeken naar geluk geen reden is om mensen asiel te verlenen. Het zette hem aan het denken: “Als geluk geen reden is om asiel te zoeken, wat dan wel?” Frank denkt in het AZC in Almere het antwoord op deze vraag te vinden.

Model Kim Feenstra heeft een nieuwe liefde in haar leven: Mickey. Maar deze Siberische husky heeft meer nodig dan liefde alleen. Kim gaat op zoek naar een manier om haar poolhond gelukkig te maken.

Zie ook de andere berichten over TV Lab 2011:
- Avro maakt satirisch programma Renkema TV voor TV Lab
- Jack Wouterse maakt misdaadprogramma voor Vara
- Zarayda Groenhart gaat solo in Romeo & Julia datingshow
- Nederland 3 maakt programma’s TV Lab 2011 bekend
- Vara met Sketch Up van Haye van der Heyden in TV Lab
-
EO levert social media dramaserie Restart aan TV Lab
- BNN met Film Je Zomer tijdens TV Lab 2011
- Kijkerspitch TV Lab: Variant op Truman Show wint

1 Reacties // Reageer

One thought on “KRO geeft BN’ers vrije hand in Carte Blanche

  1. vinn

    Kan leuk worden, maar ook totaal onintresant, licht echt aan de persoon en het het onderwerp. Deze 3 bovenstaande onderwerpen en perosonen (Nouja Birgit en Kim dan) spreken mij wel aan

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>