Uri Geller broedt op spraakmakende act

De thuisact van Uri Geller schoot er afgelopen vrijdag nog bij in, toen de liveshow van De Nieuwe Uri Geller gigantisch dreigde uit te lopen. Maar aankomende vrijdag moet er wel een stunt van de meester zelf in zitten. In SBS Shownieuws belooft hij een wel heel spraakmakende act. “Ik ben ergens mee bezig. Als het gebeurt, zal er niet alleen in Nederland over gepraat worden maar misschien wel over heel de wereld. It’s gonna be mindblowing.”

Eerder was er sprake van dat Uri de Lotto-trekking zou voorspellen, maar SBS 6 zag die stunt niet zitten en blies de boel af. Voorgaande jaren kon je met de thuisact zelf zaden laten ontkiemen, lepels buigen, printte Uri een beeld in je geheugen of gingen tafels en stoelen uit zichzelf bewegen. In de liveshow van vrijdag moet ook duidelijk worden wie de tweede wildcard krijgt.

Waar de vorige serie nog steevast boven het miljoen scoorde, blijven de kijkcijfers daar dit keer (vooralsnog) onder. Toch geeft SBS 6 in De Volkskrant vandaag aan min of meer tevreden te zijn. De krant spint op ingrijpen bij Move Like Michael Jackson, waar amper een half miljoen mensen naar kijken. “Dit is het enige programma van SBS 6 dat onder de maat scoort. We gaan er gewoon mee door”, tekent de krant op. De zender noemt de score ‘teleurstellend, maar we doen er alles aan om dit om te buigen’.

Zie ook:
- De Nieuwe Uri Geller: diskwalificatie Kevin, magneetvrouw terug
- Kijkcijfers vrijdag: Uri Geller en De Munk-soap krabbelen op
- Uur van de waarheid voor De Nieuwe Uri Geller

14 Reacties // Reageer

14 thoughts on “Uri Geller broedt op spraakmakende act

  1. Cees

    Ik zeg maar één ding: GAAP

      /   Reply  / 
  2. Frits

    Iets gonna bie mind bloewing..

    Ik word zo moe van die man, met zijn veredelde goocheltrucs.

      /   Reply  / 
  3. Martijn

    Hij gaat de kijkers wegtoveren… niet zo moeilijk.. het zijn er niet zoveel.

      /   Reply  / 
    1. Laatbloeier

      LOL

        /   Reply  / 
  4. Bradley

    Zijn er nog mensen buiten de Vogelaar wijken die dit programma volgen?

      /   Reply  / 
    1. Ariane

      Haha, goede vraag: het verband tussen Ella’s krachtwijken en het niveau van het gemiddelde SBS-programma is nu in ieder geval duidelijk.
      Als ik deze meneer zo zie, gok ik op een (niet geheel gelukte) truc met doe-het-zelf botox. Was hij ook niet een van de vele ‘boezemvrienden’ van Michael Jackson die na zijn overlijden ineens uit iedere uithoek tevoorschijn kwamen?

        /   Reply  / 
      1. Laatbloeier

        Uri Geller was ooit goed bevriend met Michael Jackson, totdat hij MJ voorstelde aan Martin Bashir. Die vervolgens een reportage over MJ maakte, waarin hij een volkomen verdraaid beeld van MJ neerzette. Bashir had veel succes met die reportage, maar wel ten koste van MJ, wiens leven daarna in een hel veranderde. Vriend van MJ – dream on Uri!

          /   Reply  / 
  5. Stefan

    ““Dit is het enige programma van SBS 6 dat onder de maat scoort. We gaan er gewoon mee door”, tekent de krant op. De zender noemt de score ‘teleurstellend, maar we doen er alles aan om dit om te buigen’.”

    BUIGEN, HAHA XD..

      /   Reply  / 
  6. mark

    Oftewel: hoe moeten we kijkers trekken… ;)

      /   Reply  / 
    1. Zo

      Ik denk dat Tina heeft gezegd dat er meer Gerard pop ups moeten komen en dat er neer kandidaten van DNUG in andere live programma’s moeten rondlopen. Dus vanaf nu word Piets weer gepresenteerd door Piet en de magneet vrouw.

        /   Reply  / 
  7. Casoer

    Hij is en blijft een enge jood!

      /   Reply  / 
  8. Kijker

    Je kan zeggen wat je wil maar vanaf het moment dat Uri terug is scoort het programma beter. Ik heb dan ook genoten van de live show van afgelopen week. Er gebeurd vanalles. wat er dan ook waar is, dat maakt me niet uit. ik vind het tot nu toe beter dan afgelopen jaar.

      /   Reply  / 
  9. m

    Boeiend allemaal maar ben bang dat het gewoon weer valse lucht zoals gewoonlijk bij SBS

      /   Reply  / 
  10. Pingback: Joling: Move Like Michael Jackson niet herkenbaar genoeg | Zappen

  11. diana

    VREZELIJK!!!!! KAN DIE TROL PATTY BRARD MET HAAR MOMBASKE KOP NIET VAN DE BUIS AF???EN DAN DIE URI GELLER WAT EEN AROGANTE KWAL !!MET ZIJN MICDJDMACHALAL?????OF ZO IETS ……..ARMOE TROEF OP DE BUIS.
    WEG ER MEE!!!!!!

      /   Reply  / 
  12. Pingback: Uri Geller: mindblowing act met controversiële bekendheid | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>