Voetbal International tweemaaldaags tijdens WK

Wilfred Genee en Johan Derksen krijgen het druk tijdens het aanstaande WK Voetbal in Zuid-Afrika. Van RTL 7 mogen ze tweemaaldaags op zender, meldt tijdschrift Voetbal International. Het gaat om een aflevering in de vooravond en een late nightshow. Het is de bedoeling om tot de finale zo vaak op zender te gaan met Voetbal International, ongeacht de prestaties van het Oranje elftal.

Naast Derksen en Genee schuift ook sidekick René van der Gijp dagelijks aan. Verder zijn er bij de WK-shows ook twee gasten: iemand uit de voetbalwereld en een BN’er die graag voetbal kijkt. Ook is er een muzikale gast. Voetbal International WK komt verder vanuit Scheveningen of Noordwijk.

Voetbal International schrijft dat het WK-programma de sfeer moet krijgen van Villa BvD, waar RTL 4 jarenlang veel succes mee oogstte. Nu maar hopen dat er genoeg gasten zijn die tussen het ruziënde tv-koppel willen gaan zitten.

Zie ook:
- RTL met Oranje-special Ik Hou van Holland rond WK Voetbal
- Voetbal International promoveert op maandag RTL 7
- Voetbal International terug met echt decor
- RTL wil Studio Spaan tegen beperkt budget

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Voetbal International tweemaaldaags tijdens WK

  1. Lendri

    prachtig, alleen jammer dat het wordt uitgezonden op RTL7.
    De late-night variant had makkelijk op RTL 4 gekund voor hogere kijkcijfers. Waarschijnlijk willen ze Genee nog steeds niet op RTL4.

      /   Reply  / 
    1. Rob

      wat een onzin, mensen die die programma willen zien maakt het niet uit op welke zender het is. rtl7 staat sowieso meer op bij mij dan het oubollige rtl4, maar dat is uiteraard persoonlijk.

        /   Reply  / 
  2. Martijn

    Dit was al een tijdje bekend en ben hier heel erg blij mee!

      /   Reply  / 
  3. Pingback: Voetbal International haakt in op afgang Sieneke | Zappen

  4. Cornelia

    Gebruikt het Nederlandse elftal die Nieuwe technologie die door fir-tex gemaakt wordt en de prestaties van sporters verbeterd? Het schijnt dat ze met een team op het WK in onderhandeling waren en aangezien het twee Nederlandse broers zijn dacht ik misschien? Kan iemand hier antwoord op geven?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>