Tijl Beckand nieuwste aanwinst Voetbal International

Tijl Beckand zal in het nieuwe seizoen van Voetbal International geregeld aanschuiven bij Johan Derksen, Wilfred Genee en René van der Gijp. Hij wordt daarmee de officieuze opvolger van Hans Kraay Jr, die van zijn werkgever SBS 6 niet meer mag plaatsnemen aan de gesprekstafel. RTL 7 is bij Beckand terechtgekomen na zijn optreden in VI Oranje afgelopen zomer, waar hij dus blijkbaar goede sier maakte als commentator bij het WK Voetbal. De redactie is nog in onderhandeling met enkele andere nieuwe vaste gasten.

Johan Derksen maakte de ‘transfer’ van Beckand gisteren wereldkundig in de Coen & Sander Show. Daar kon hij het niet nalaten om SBS een veeg uit de pan te geven op de voor Derksen zo typische wijze. “Ik vind het ontzettend zielig voor Hans, het was zijn ziel en zaligheid, hij vond het heerlijk. Bij SBS moet hij nu funny home video’s aan elkaar praten, daar word je niet vrolijk van, dan kun je nog beter plaatjes draaien, vind je niet?”

Derksen vervolgt serieus: “We zijn druk bezig met het regelen van vervangers en hebben wat opties. Tijl Beckand is inmiddels vastgelegd. Hij is bekend van De Lama’s. Daar ben ik ooit voor gevraagd en heb getwijfeld. Ik kon er nog geen glimlach van krijgen, maar het schijnt hilarisch te zijn.”

Voetbal International is vanaf maandag weer te zien op RTL 7.

Zie ook:
- Hans Kraay Jr. moet weg bij Voetbal International van SBS
-
Hans Kraay Jr. verwacht deze week duidelijkheid over VI
- Voetbal International op vrijdag primetime op RTL 7
- Getouwtrek om Hans Kraay Jr. houdt aan
- Johan Derksen zou vertrek Hans Kraay Jr betreuren
- ‘Rol Hans Kraay Jr bij Voetbal International ter discussie’

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Tijl Beckand nieuwste aanwinst Voetbal International

  1. rtd

    nu nog een vervanger voor Rene… wat een vreselijke man… vindt Johan leuker!

    maar als tijl dan maar niet om de haveklap met een flauwe humoristische opmerking gaat komen…

      /   Reply  / 
  2. Dennis

    En een vervanger voor die Genee

      /   Reply  / 
  3. D

    Voetbal International acht toch een redelijk serieus programma te zijn met betrekking tot voetbal? Hoewel het daar vaak genoeg niet in weet te slagen met de ‘schijnbaar hilarische’ uithalen van René van der Gijp vindt men het blijkbaar nodig om er een Lama bij te halen? Heeft deze man enig benul van voetbal? Ik kan dit hele programma niet volgen wat betreft zijn gasten, blijkbaar heeft elke BN-er wel voetbalkennis dus kan die bij Derksen en co aanschuiven. Nu mag Beckand dus een heel seizoen ‘hilarisch’ zitten doen. Erg vreemd voor een ‘serieus’ programma.

      /   Reply  / 
  4. Jorn Agterberg

    Ik vond Tijl helemaal niet in het programma passen. Andere gasten als Rob Stenders en Wouter Bos zaten daar veel meer op hun plek.

      /   Reply  / 
  5. proevomaster

    Tijl Beckand: de enige cabaretier in Nederland gespeend van enige humor. Deze vreselijke ijdeltuit is zo zelfingenomen dat hij denkt een wezenlijke bijdrage te kunnen aan een eens fantastisch programma. Hansie ik mis je meer dan ooit. Neem toch ontslag bij die verdraaide campingzender.

      /   Reply  / 
  6. Wim

    Tijl kan duidelijk zijn draai niet vinden. Helaas werkt het zo, dat de eerste indrukken het belangrijkst zijn en die heeft Tijl dus helaas verprutst. Beste is om hem zo snel mogelijk te vervangen, ook ter redding van zijn eigen carriëre. Hij gooit hiermee zijn eigen glazen in. Hans vond ik ook niet top, maar was op zijn minst een voetbalkenner en een goede aangever voor Johan en René in het programma. De dynamiek was daardoor veel beter.
    Bij elke mislukte kwinkslag van Tijl raakt het programma in een ‘freeze’.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>