Raffaëla doet vanavond auditie in The Voice of Holland

Raffaëla Paton. Huizenhoge favoriet in Idols 3 en ook de uiteindelijke winnaar. Scoorde een megahit met Right Here, Right Now en daarna ging het snel bergafwaarts. Snel afgeraffeld debuutalbum flopte (vanzelfsprekend zou ik bijna zeggen) en – dat gebiedt de eerlijkheid te zeggen – het moederschap viel ook lastig te combineren met een net gelanceerde carrière als muzikant. Vorig jaar kwam Raffaëla nog op in meidengroep Monroe, dat na één single alweer ter ziele is gegaan. Nu wil Raffaëla Nederland hernieuwd met haar kennis laten maken in The Voice of Holland. Vanavond is haar auditie te zien.

Aan het einde van de afgelopen aflevering was ze al geanonimiseerd in beeld te zien, gisteren zat er een item in RTL Boulevard over de gevallen popster. Daarin was al te zien dat er meerdere stoelen omdraaide, waaronder die van Jeroen van der Boom en Nick & Simon. Raffaëla is dus sowieso door naar de volgende ronde, de zogeheten battle.

Hoe kansrijk is Raffaëla nou helemaal? Een vriendin van me heeft de theorie dat we onze popsterren niet ‘op hun bek’ willen zien gaan. Tenzij het niet hun eigen schuld is, overmacht. Maar ik denk niet dat het grote publiek die mening is toebedeeld in geval van Raffaëla. Ik vrees dat zij haar kans heeft gehad en dat het niet meer gaat gebeuren. Vrees omdat ik Raffaëla altijd een leuke verschijning op tv vond en ook omdat ze een eigen geluid heeft. Wie weet dat ze via The Voice toch de juiste mensen om zich weet te verzamelen. Vanavond eerst maar eens kijken of ze is gegroeid als zangeres.

The Voice of Holland, 20.30 uur, RTL 4

Bekijk ook een nieuw interviewtje met Nick & Simon over de impact van The Voice + de auditie van Raffaëla:

Zie ook:
- Trijntje Oosterhuis bedankte voor The Voice of Holland
- Broer Ben Saunders gooit hoge ogen bij SBS-show Popstars
- Hèt talent uit The Voice of Holland: Ben Saunders
- The Voice: auditie Sarina; interview Angela, Nick & Simon
- Raffaëla duikt op in The Voice of Holland
- Dochter Robert ten Brink doet mee aan The Voice of Holland
- Mystery Popstar blauw: broers Voice-coach Nick Schilder
- Popstars 2010 het theater in; haakt de kijker nu aan?
- The Voice of Holland; ik ben fan, jullie na vanavond ook

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Raffaëla doet vanavond auditie in The Voice of Holland

  1. nick

    Klein foutje… Floortje was de gedoodverfde winnares

      /   Reply  / 
  2. Lina

    Jeetje…wat ziet ze er oud uit!

      /   Reply  / 
  3. Mirelle

    Coach bij Kinderen voor Kinderen?? Hahaha mevr raffaela, laat me niet lachen!! Weet niet op welk onbewoond eiland je leeft maar dit heb je niet meer dan waanzinnig gedroomd…..!! Oftewel, je lult weer eens uit je nek…

      /   Reply  / 
  4. Pingback: Tv-kok Lonny doet auditie in The Voice of Holland | Zappen

  5. Robin

    Raffaela gaat het heel zwaar krijgen, want ik vraag me af of mensen het haar nog eens gunnen.. NL heeft masaal op haar gestemd, maar wat kreeg men er voor terug: NIKS! Raf heeft zelf haar carriere om zeep geholpen, ook deze keer zit het er niet in denk ik, maar we zullen zien.

    Feit blijft wel dat ze goed kan zingen maar ze is zo zwaar arogant!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>