Martijn: Solopresentatie X Factor stuk zwaarder

Martijn Krabbé gaat X Factor in zijn eentje presenteren, zo is gisteren bekendgeworden. Hij gaat zijn televisievrouw Wendy van Dijk missen, maar heeft begrip voor haar keuze om voor het gezin te kiezen. “Het is wel een stuk zwaarder.”

In SBS Shownieuws zegt hij: “Normaal gesproken verdeel je het werk, nu moet je dus twee keer zo hard werken. Dat neemt niet weg dat het best interessant is om het een keer in mijn eentje te doen.”

Gordon heeft meer dan eens geopperd de talentenjacht ook wel te willen presenteren. Maar zelfs nu Wendy afhaakt, krijgt hij die rol niet toebedeeld. “Erland heeft tegen me gezegd dat hij me het allerbeste jurylid van Nederland vindt”, zegt hij in De Telegraaf. En dat compliment vleit hem. “Dus dat is de plek waarop ik thuishoor in X Factor.”

Zie ook:
- Martijn Krabbé presenteert X Factor zonder Wendy van Dijk
- Gordon terug in jury X Factor, Ali B gaat voor tactisch
- Candy Dulfer in beeld voor jury X Factor
- Ook dj’s, rappers en singer/songwriters in X Factor
- Wendy wil ook X Factor; geen vrees overexposure
- Erland Galjaard wil Wendy en Martijn op X Factor 2013

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Martijn: Solopresentatie X Factor stuk zwaarder

  1. samantha

    Ik had graag gezien dat winston me presenteerd hij doet het erg goed en hij mag zo’n kans nu ook wel eens krijgen. lieke van lexmond krijg nu zo veel programma’s waarbij ik da niet snap

      /   Reply  / 
  2. Zayn

    Martijn kan dit prima alleen. Zeer blij dat Wendy niet terugkomt, verschrikkelijk mens. Maar een revamp had beter geweest dus met een nieuwe presentator. Alleen 2 nieuwe juryleden is neit goed genoeg.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>