Ewout Genemans maakt From Russia with Love

ewout genemansStort Ewout Genemans zich op James Bond? Niet helemaal. Weliswaar heet zijn nieuwe programma in ontwikkeling From Russia with Love, met schurken en geheim agenten heeft het niets te maken. Ewout wil in beeld brengen welk toerisme er is naar het oostblok, waar een vrouwenoverschot is.

“We volgen mannen die de liefde zoeken in het Oostblok. Het gaat om mannen die hier niet aan de vrouw komen”, vertelt hij in RTL Late Night. “We volgen onder andere een bustoer voor Amerikanen, die langs allerlei dorpen in Oekraïne gaat. Daar staan dan allemaal vrijgezelle dames te wachten.”

Wanneer From Russia with Love op de buis komt, is niet bekend. Morgen begin zijn nieuwe programma Echte Penoze op RTL 4.

Zie ook:
- Ewout Genemans straks RTL-presentator?
- Ewout Genemans maakt Echte Penoze voor RTL 4
- Van Intouchables naar Het Zal Me een Rotzorg zijn

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Ewout Genemans maakt From Russia with Love

  1. Martijn

    Oftewel From Alaska With Love. De flop van RTL5.

      /   Reply  / 
  2. k:Alex

    Misschien eens wat kritischer zijn?

      /   Reply  / 
  3. jan

    mischien is wat realisticher programma maken en ook de andere kant laten zien van de in dit geval moeilijkheden waar mensen tegen aan lopen met een buitenlandse partner.. Dat is ook real life. Dat is ook real life buiten wat ze mee maken en doen tijdens zon show.. maar daar word niet over gesproken!! Wout gemiste kans!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>