Jacques d’Ancona weg bij Roodkapje

paul de leeuw roodkapjeJacques d’Ancona houdt het na één aflevering alweer voor gezien bij Roodkapje, de nieuwe speltalkshow op de zaterdagavond van RTL 4. “Ik vind het een ontzettend leuk programma, lekker chaotisch. Dat past goed bij Paul de Leeuw”, vertelt het jurylid bij RTV Noord. “Maar dit past niet bij mij. Wat mij niet aanstond, was dat ik mijn tekst niet kwijt kon.” En dus legt hij zijn functie neer.

Van Roodkapje komen nog vijf afleveringen, onduidelijk is hoe de makers dit gaan opvullen. Wel heeft Paul al aangegeven dat er nog aan het programma wordt geschaafd. “Roodkapje-opname ging voor een eerste best goed maar te weinig gepraat. Wel veel lol maar volgende week gaat ‘ie kloppen!”, laat de programmamaker weten op Twitter.

Met 1,2 miljoen kijkers was Roodkapje zaterdag een groot succes. Het spelletje scoorde zelfs veel hoger dan Paul zelf verwachtte. Toch houdt hij een slag om de arm, komende zaterdag rekent hij op kijkersverlies. “Omdat de aanvangsbelangstelling weg is. Week drie is het belangrijkst. Wij gaan sleutelen!”

Zie ook:
- Paul de Leeuw geniet van onvoorspelbaarheid Roodkapje
- Vara wil Paul de Leeuw toch weer exclusief
- Paul de Leeuws Roodkapje ‘zenuwslopend spel’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Jacques d’Ancona weg bij Roodkapje

  1. joop

    Henny huisman zit et a.s zaterdag, kondigde Paul zelf aan…dus ik begrijp dit niey

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>