Beau: Ik ben over 5 jaar niet meer op tv

Na Gordon, Linda de Mol, Albert Verlinde en Paul de Leeuw heeft ook Beau van Erven Dorens zijn tv-afscheid aangekondigd. De presentator denkt over vijf jaar niet meer op televisie te zijn, zo vertelde hij in 5 Jaar Later. “Dan ben ik allang bezig met heel andere dingen”, voorspelt hij. In het interviewprogramma geeft Beau aan voortdurend uitgedaagd te willen worden met nieuwe dingen. “Zoals CQC nu, een ironisch nieuwsprogramma. Dat is iets heel nieuws en dat vind ik heel erg leuk.”

Beau van Erven Dorens werkt sinds augustus voor SBS Nederland, waar hij Hole in the Wall en CQC maakte. Volgende week presenteert hij de jaarlijkse Staatsloterij op Oudejaarsavond live vanaf het Museumplein. In het voorjaar zien we hem terug bij De Nieuwe Uri Geller en De Wereld van Beau, een reportageprogramma dat hij niet bij RTL kon maken.

Beau haalde gisteren in 5 Jaar Later ook stevig uit naar Albert Verlinde, met wie hij ‘een slecht huwelijk had dat niet meer goed viel te neuken’.

Zie ook:
- Beau kon slecht huwelijk met Albert niet goed neuken
- Ook Albert Verlinde kondigt tv-vertrek aan
- Paul de Leeuw binnen 5 jaar met pensioen?
- Linda de Mol over uiterlijk 8 jaar met pensioen

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Beau: Ik ben over 5 jaar niet meer op tv

  1. Sandra

    Dat roep Beau al jaren dat hij wil stoppen met de tv.
    Ik zeg niet dat hij niet stopt, maar niet op die termijn als hij zegt.
    Zo riep hij het in 2003 al op de radio.
    Hij zal best stoppen, maar of het binnen 5 jaar is. Dat weet ik niet.

      /   Reply  / 
  2. Darknessnieuws

    Heeft Kwalbert al een keer gereageerd?

      /   Reply  / 
  3. David

    Vreemd dat veel mensen denken dat 5 jaar gelijk staat aan 100 jaar ofzo, waarom zou Beau niet meer op tv zijn in 2014? Wat moet ie dan? Een kantoorbaantje nemen? Hij zal toch zn centjes voor zn mooie huis moeten verdienen, en 5 jaar is echt niet zo’n lange periode hoor.

      /   Reply  / 
    1. Ariane

      Uit deze uitzending bleek vooral hoe grillig Beau is en hoezeer hij in de wereld van kunst en media op zijn plek is. Ik denk eerlijk gezegd ook niet dat hij zich binnen vijf jaar in de anonimiteit terugtrekt, maar bij hem kan het alle kanten opgaan.
      Vond het een erg leuke uitzending.Het blijft een leuke vent die Beau: goed gevoel voor zelfspot en iemand die (ondanks dat hij geniet van zijn commerciele werk en het goede salaris)dicht bij zichzelf blijft. Verlinde zal in ieder geval na deze uitspraken ongetwijfeld behoorlijk op zijn piemeltje getrapt zijn en vanavond in Boulevard flink naar Beau uithalen.

        /   Reply  / 
      1. Darknessnieuws

        Toen ik die reportage zag van dat geintje dat Albert hem geflikt had, snapte ik Beau helemaal, waarom een slangennest enzo…

          /   Reply  / 
  4. m

    Je kunt niet eeuwig het grote talent blijven

      /   Reply  / 
  5. niels

    @M: Nou, Caroline Tensen doet dat anders al járen, ‘het grote talent blijven’. Ik zit nog steeds te wachten tot ze dat een keer wáár maakt, maar helaas.

      /   Reply  / 
    1. Topmodel

      Caroline maakte het spijt me, een feelgood programma. Op een of andere manier houdt men daarvan en zijn die dames op een of andere manier een publiekslieveling. Kijk ook naar Wendy en Nathasja. Wendy is al door de mand gevallen en als Natasja wat anders zal doen, zal ze ook door de mand vallen. Robert ten Brink heeft wat mij betreft met het 6e zintuig laten zien dat hij een beperkte presentator is, of beter gezegd, dat het niet zijn genre is, maar als presentator moet je achter het programma staan of je moet doen alsof, jij verkoopt het. Toen hij zijn dochter aankondigde toen ze haar mask af deed, gedraagde hij zich ook niet echt als presentator, al hoeft dat niet omdat hij in feite voor rtl werkt en niet voor sbs.

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>