Halve finale TVOH: Ben, Kim, Jennifer en Leonie door?

Het gaat weer spannend worden bij The Voice of Holland. Van de acht kandidaten moet vanavond de helft afvallen. Zonder sing-off, want het is weinig zinnig om elke coach zijn overgebleven talenten nogmaals te laten strijden. In de resultshow moet gewoon het keiharde oordeel vellen. Op basis van de afgelopen weken lijken de favorieten per coach wel bekend. Maar de kijker heeft ook nog een stem.

VanVelzen zal met Ben Saunders verdergaan ten koste van Esther Nijhove. Angela Groothuizen kiest voor Kim de Boer, die meer klaar is voor een muziekcarrière dan Shary-An Nivillac. Jeroen van der Boom heeft Leonie Meijer altijd veiliggesteld en dat is slecht nieuws voor Anne Hoogendoorn. Blijven over Nick & Simon, die met de omstreden Jennifer Ewbank en musicalmeisje Pearl Jozefzoon strijden tegen de andere coaches. Ik denk dat zij uiteindelijk meer mogelijkheden zien met Jennifer. Al is de keuze tussen deze twee het lastigst te voorspellen, bijna een dubbeltje op zijn kant.

De coaches hebben dit keer echter niet de enige stem bij het bepalen wie er afvalt. De kijker mag zich ook uitspreken. Een combinatie van beider stemmen is uiteindelijk doorslaggevend. Zorgt de kijker dan nog voor een verrassing? Veel zal afhangen van hoe de acht kandidaten vanavond presteren.

Feit is dat ze vanavond allemaal hun beoogde solosingle doen. Van de vier finalisten komt deze single meteen als download beschikbaar. Het succes ervan in de hitlijst volgende week is dan weer deels bepalend voor de uiteindelijk uitslag van de finale. Welke liedjes het zijn geworden, is ons nog niet bekend.

Zelf ben ik overigens heel benieuwd naar wat er voor Ben Saunders is gemaakt. Hij heeft de afgelopen weken meerdere hits gescoord maar vaak met wat belegen liedjes. Op zich niets mis mee, maar wel heel lastig om dan nu met een nummer te komen dat in die stijl blijft hangen. Met de gedoodverfde favorietenrol vanaf aflevering 1 heeft Ben tot nu toe goed weten om te gaan, wat respect verdient. Het zal niet makkelijk zijn.

De halve finale alweer. Heel veel zin in, maar het einde van genieten van The Voice of Holland is tegelijkertijd ook in zicht. Spannend allemaal!

The Voice of Holland, 20.30 uur, RTL 4

Zie ook:
- Alle TVOH-berichten
- Video: Eerste promo X Factor 2011
- Adele in finale The Voice of Holland
- Finalisten TVOH zingen vrijdag single in Resultshow
- Peter van der Hurk: Ben Saunders wint The Voice of Holland

11 Reacties // Reageer

11 thoughts on “Halve finale TVOH: Ben, Kim, Jennifer en Leonie door?

  1. Brian

    Bruno Mars komt ook volgende week tijdens de finale van The Voice!

      /   Reply  / 
  2. Lisal

    Jep :0 precies. Ben, Kim, Jennifer & Leonie door!!

      /   Reply  / 
  3. WJ

    Ik hoop toch echt op Ben, Kim, PEARL & Leonie.
    Pearl heeft nog nooit iets niet goed gezongen, en bovendien kan ze alle soorten muziek aan. Jennifer is een leuk plaatje, maar ze is vocaal te vaak door de mand gevallen, en maar goed in één genre: lieve, kleine, zachte, intieme deuntjes. Een one trick pony die nog te vaak struikelt. Op een CD komt ze daar vast weg mee, maar live?

      /   Reply  / 
  4. Anoniem

    Pff inderdaad zeg! Pearl ipv Jennifer!
    Als die 4 in de finale staan, heb je gewoon van elk team de beste!

      /   Reply  / 
  5. Geenstijl

    Veel liever Jennifer, Pearl is zon 12 in een dozijn zangeres als andere winnaars zoals Rafaella en Sharon.

      /   Reply  / 
    1. B.K.

      Dat is zeker waar, maar Jennifer is ronduit irritant. Die stem is leuk voor 1 liedje, maar je wil daar echt geen hele cd van hebben. En daarbij is er nog eens niets van te verstaan van wat ze zingt, doordat het zo zacht en hoog is.

        /   Reply  / 
  6. Markus

    Ik ben ook voor Ben, Kim, Pearl en Leonie dan is het absoluut eerlijk.
    Jennifer kan zingen, maar echter op dezelfde soort toon terwijl Pearl veel meer in haar mars heeft.
    Valt me trouwens op dat Jeroen van der Boom echt de meest onopvallende kanidaten heeft, maar schijnbaar is Leonie heel populair. Ik vind het een niets-toevoegende kandidaat.
    Ik hoop dat Kim wint, want Ben red het ook al zonder de prijs en Pearl heeft altijd nog theater.

      /   Reply  / 
    1. clemens

      wtf ben jij een ongelofelijke gay dat je een talentenjacht kijkt is oke maar ook nog mee praten. je lijkt een homo krl ga spugen of boeren ofzo.

        /   Reply  / 
      1. robbieboy

        wacht maar tot dat dezze homo klaar is met jou, sukkeltje

          /   Reply  / 
      2. C.W. Heuckeroth

        Clemens, als je even bukt haal ik m eruit, ongelooflijke lutser!

          /   Reply  / 
        1. Neptaalpuristenjager

          (comma) Comma, punt. Hoofdletter

            /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>