Vierde serie Verborgen Gebreken nog onzeker

Het derde seizoen van Verborgen Gebreken is nu een aantal afleveringen onderweg, maar het einde is al opgenomen. Of de acteurs dit najaar bij elkaar komen voor een vierde serie, is nog niet duidelijk. “Het voelt alsof we er nog wel mee door kunnen. De grote vraag is wel: wat gaat er dan gebeuren?”, aldus Net 5-zenderbaas Alphons Martens tegen Zappen.blog.nl.

In de laatste aflevering van Verborgen Gebreken zal een punt worden gezet, al is het niet zo’n dikke punt als het geval was bij andere Net 5-series als De Co-Assistent, Floor Faber of S1ngle. “Er is een opening naar een nieuwe serie. Het is zowel een opening als een sluiting. Blijven de zussen bij elkaar of gaan ze definitief hun eigen weg”, zegt Martens.

Hoofdrolspelers Jennifer Hoffmans (Puck Rademaker) en Ricky Koole (Noor Rademaker) staan niet onwelwillend tegenover een vierde serie. “Ik heb er nog niets over gehoord. Maar als er mooie scripts liggen en we gaan het weer met dezelfde mensen maken, dan ben ik er niet op tegen”, aldus Koole. Hoffman: “We hebben nu een soort gesloten einde, maar dat kan altijd weer open. Ik heb al een heel spannende openingsscène voor seizoen 4 in mijn gedachten.”

Veel zal afhangen van de kijkcijfers. “Dramaseries zijn natuurlijk hartstikke duur om te maken. Het is heel fijn als je dan een soort basis hebt waar de kijker mee bekend is. We weten wat deze serie doet. Als je dan een goede vernieuwing toevoegt, waarom dan geen vervolg?”

Mocht er een vervolg komen, dan zouden Hoffman en Koole graag iets eerder beginnen met draaien. “Het lijkt wel alsof we in de zomer opnemen, maar het meeste wordt in de herfst en winter gedraaid”, zegt Koole. “Weet je hoe koud dat is, in je zomerjurkje buiten staan? Soms zie je van die wolkjes rook uit onze mond dampen.” Hoffman: “Een enkele keer hebben we wat mensen zelfs weg moeten jagen. Staan wij daar in onze rokjes buiten en achter ons mensen met wanten en sjaals.”

Zie ook:
- Cast Verborgen Gebreken verheugde zich op gastacteurs
- Noor en Puck botsen definitief in Verborgen Gebreken
- Talpa Fictie maakt nieuwe dramaserie voor Net 5
- Johnny de Mol en Jelka van Houten in Verborgen Gebreken

8 Reacties // Reageer

8 thoughts on “Vierde serie Verborgen Gebreken nog onzeker

  1. NDK

    Ik moet eerlijk zeggen dat Seizoen 3 aardig deprimerend is begonnen en zichzelf in bochten wringt waardoor er eigenlijk geen andere oplossing is dan dat de zussen echt uit elkaar gaan en de serie in duigen valt.

    Ze zullen HARD moeten werken (hebben ze natuurlijk al gedaan, want de afleveringen zijn al opgenomen) om alles netjes af te handelen in de serie. Ben erg benieuwd wat ze hier van gaan maken.

      /   Reply  / 
  2. Timor

    Denk dat doek zal vallen voor deze serie. Vind het persoonlijk een van de mindere NET5-dramaseries en volg hem dan ook niet. Julia’s Tango vond de beste, althans het plot van vier vrouwen met een bed & breakfast in buenos aires, want de verhaallijn was meestal niet echt geweldig.
    Ik denk dat als die serie op RTL4 was geweest of bij de Publieken dan was het veel succesvoller en beter.

      /   Reply  / 
  3. Michel

    De series Julia’s Tango en Verborgen gebreken hadden oook prima op SBS6 gekund en daar ook meer kijkers getrokken. Net als Peking Expres. Had een mooie maandag of woensdagavond geweest op SBS6. 20.30 Peking expres en 21.30 Verborgen gebreken. Weer een gemiste kans avn de SBS groep. Een paar jaar gelden werd Westenwind bij RTL4 ook altijd uitgezonden op maandag en dat trok altijd meer dan een miljoen kijkers.

      /   Reply  / 
  4. Erik

    Zelf hoop ik wel op een vervolg. Vaak maakt net 5 van nederlandse series maar 2,3 of 4 seizoenen en dat is gewoon jammer. Sommige series kunnen echt wel wat langer mee. En verborgen gebreken had echt iets herkenbaars. Zo’n serie hebben we ook nog niet gehad. maar wat bedoelen ze met een punt?Ik vond single anders niet eruitzien in die laatste aflevering alsof het niet verder zou gaan. Wel vond ik het een mooi einde.

      /   Reply  / 
  5. kim

    Ik hoop zo ontzettend op een vierde seizoen! Ik vind het een top serie en daar zijn er maar weinig van op tv. Ik kijk Verborgen Gebreken al vanaf het begin en geniet iedere keer weer zo ontzettend van de manier van spelen van Jennifer Hoffman,Vincent Croiset, Ricky Koole, Frederik Brom, Egbert-Jan Weber. Een fantastische cast!!!!
    Hier moet gewoon een vervolg op komen dit kan Net5 niet laten lopen.

      /   Reply  / 
  6. Erik

    inmiddels hebben we nog steeds niks gehoord!!!!

      /   Reply  / 
  7. C.W. Heuckeroth

    @Erik, ik zou een rechtszaak aanspannen!

      /   Reply  / 
  8. Rudy

    We kijken de serie met ons hele gezin. We vinden hem super. We zouden het heel heel erg jammer vinden als deze serie niet meer met een vierde seizoen terug komt. We hopen dan ook echt dst dat niet zal gebeuren het zijn allemaal super spelers in deze serie. Dat mag net 5 nietlaten liggen. Wij zullen als er een nieuw seizoen komt zeke weer kijken!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>