Toprak Yalçiner kiest voor vertrek uit GTST

toprak yalcinerNuran Baydar, gespeeld door Toprak Yalçiner, is vanavond voor het laatst te zien in Goede Tijden Slechte Tijden. De actrice vindt het tijd voor andere rollen en verruilt daarom de set van Meerdijk voor nieuwe uitdagingen. In september gaat ze het theater in, daarnaast is ze in gesprek met BNN voor een project in 2015. Haar exit komt behoorlijk onverwacht.

Toprak komt 2,5 jaar geleden samen met Dilan Yurdakul Meerdijk binnengewandeld. De twee zusjes winnen met hun rechtlijnige karakter al snel de gunst van de kijker. Nuran maakt veel mee in de soap; eerst confronteert ze haar ex Danny de Jong met een gedwongen abortus, dan wordt ze verliefd op diens broer en worstelt ze met haar geloof in deze moderne tijd. Uiteindelijk trouwt ze Rik, maar ziet ze haar grote liefde achter tralies verdwijnen. Ondertussen raakt ze steeds verder verwijderd van haar zus, in de conflictsituatie valt ze door een glazen deur en raakt ze halfzijdig verlamd.

De afgelopen weken heeft Nuran iedereen van zich afgeslagen en is haar karakter geïsoleerd geraakt. Net nu ze inziet zo niet verder te kunnen, kiest ze voor revalidatie in het buitenland. Een open einde dus, al kiest Toprak er voorlopig voor de soapset echt vaarwel te zeggen.

Een en ander kan wel gevolgen hebben voor Dilan Yurdakul. Een vereiste voor een verblijf in de serie is wel dat je verankerd bent met de rest van de karakters. En haar karakter Aysen is dat momenteel niet. Op haar werk zijn geen andere vaste castleden meer, ze heeft geen relatie met een Meerdijker en ook geen echte vriendschappen. Als de schrijvers niet snel een verhaallijn verzinnen waarmee Aysen zich wortelt in Meerdijk, lijken de dagen van Dilan in GTST geteld…

Zie ook:
- Dave Mantel vertrekt uit GTST
- Zomercliff GTST: Sjors vastgebonden in water gedumpt
- Toprak: Grote verrassing voor Nuran in GTST
- Peter Faber in GTST; oude vlam Maxime?
- Zomercliff GTST 2014 bestaat uit veel kleine cliffhangers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>