Rambam: Pasfoto op identiteitsbewijs niet relevant

Rambam is terug. Het kwajongensprogramma van de Vara onderzoekt wederom misstanden en probeert deze bloot te leggen voor de camera – op humoristische wijze. In de eerste aflevering onderzoeken de presentatoren of de pasfoto op je paspoort of rijbewijs er eigenlijk wel toe doet. De Rambammers ruilen met elkaar van paspoort en tonen aan hoe slecht er in Nederland naar de pasfoto wordt gekeken. Keer op keer lijkt niemand door te hebben dat de presentatoren zich identificeren met het identiteitsdocument van een ander.

Rambam komt dit voorjaar met tien afleveringen, waarin de makers op creatieve en soms komische wijze zaken aanpakken die volgens hen niet kloppen of onrechtvaardig zijn. Grote bedrijven die slecht met hun klanten omgaan, oplichters, vreemde regels of andere oneerlijke zaken worden op onverwachte wijze tegen het licht gehouden en aangepakt. De Rambammers slaan altijd met ongelijke munt terug.

Rambam, 22.00 uur, Vara (NL3)

Zie ook:
- Omstreden uitvaart-aflevering Rambam op tv
- Verkoopreisjes en lokportemonnees in Rambam
- Nieuwe stunt Rambam met nep-overledene
- Kwajongens-tv Rambam levert Derek Ogilvie streek
- Vara terug met Rambam, presentatie geheim
- Stronttrui valt slecht; ‘Actie beschadiging Harry Mens’
- Vara laat Harry Mens nepproduct aanprijzen in Business Class

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>