‘Jeroen Pauw wint strijd om latenightshow NL1′

Jeroen Pauw & Paul Witteman pbJeroen Pauw zal heel het komende tv-seizoen het latenighttijdslot op Nederland 1 voor zijn rekening nemen. Dat schrijft het AD op basis van ingewijden. Het is ’100 procent zeker’ dat Jeroen in 2014/15 de talkshow gaat doen, alleen moeten de krabbels nog worden gezet, schrijft de krant. Het besluit zou betekenen dat KRO-NCRV met Eva Jinek achter het net vist.

De nieuwe talkshow, die in september begint, komt wederom vanaf het Westergasterrein, waar nu ook Pauw & Witteman vandaankomt. Er wordt al druk gewerkt aan een decor. “Bronnen zeggen onder meer dat dit decor nooit voor slechts 4 maanden wordt opgezet. Ook zouden redacteuren nu een contract voor een jaar tekenen om aan de slag te kunnen voor Pauw (werktitel)”, schrijft de krant.

Netmanager Marcel Peek heeft al laten weten dat BNN/Vara vanaf september aan de slag mag met het tijdslot, omdat deze per kalenderjaar aan een omroep wordt toebedeeld. Vanaf 1 januari zouden alle opties dan open liggen. Onder andere EO en KRO-NCRV willen graag aan de slag op dat tijdstip. “Ik kan alleen maar herhalen dat we er nog niet uit zijn”, herhaalt Peek in het AD. Ook Pauw bevestigt het verhaal van de ingewijden niet.

Zie ook:
- Pauw & Witteman niet meer live
- Jeroen Pauw liever geen tv-duo met Eva Jinek
- AvroTros mengt zich niet in strijd om latenightshow
- Scheiding: Jeroen Pauw verder zonder Paul Witteman
- KRO aast weer op late night Nederland 1

1 Reacties // Reageer

One thought on “‘Jeroen Pauw wint strijd om latenightshow NL1′

  1. Sven

    Als zij (Peek & Pauw)ontkennen, dan kun je er voor 100% van uitgaan dat het rond is. Alleen de handtekeningen nog!
    Het is allemaal zo doorzichtig.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>