Iedereen denkt het, niemand durft het: Toren C

toren c“Wat iedereen denkt maar niemand durft te doen, daar zitten wij in”, zegt Maike Meijer over Toren C. Het absurdistische sketchprogramma keert vanavond terug voor het vijfde seizoen en Maike en Margot Ros hebben weer allemaal verrassende stukjes televisie bedacht. Schaamteloos, aanstootgevend, vals en pijnlijk, omschrijft de VPRO de humor van Toren C.

Familie heb je, vrienden maak je, collega’s word je. In het bedrijvencomplex Toren C werken mensen samen die elkaar niet hebben uitgezocht. Zoals op elke werkvloer, leidt dat nog al eens tot spanningen of pijnlijke situaties. In Toren C is dat aan de orde van de dag, maar dan nog veel erger. Of het nu absurd is, pijnlijk of volkomen van de pot gerukt, de werkelijkheid van Toren C is altijd wranger, gênanter en absurder dan fictie. Maike Meijer en Margôt Ros leggen in Toren C, waar zich ook een privékliniek bevindt, een sauna, een Japans restaurant en op de dertiende verdieping een manege, de vinger op de zere plek. Genadeloos peuteren ze aan etterende wonden en leggen schaamteloos situaties bloot, die we liever niet van onszelf of anderen willen zien.

Bekijk het gesprek van Margot en Maike bij RTL Late Night – met veel fragmenten!

Toren C, 21.20 uur, VPRO (NL3)

Zie ook:
- Toren C strikt Ronald de Boer voor gastrol
- Fataal bedrijfsuitje Toren C niet dodelijk
- Toren C: In slechte tijden is humor je beste kameraad
- Humberto Tan krijgt gastrol in Toren C
- Gastrol Jan Kooijman in vierde seizoen Toren C
- Toren C seizoen 3: Veel minder budget, zelfde kwaliteit

1 Reacties // Reageer

One thought on “Iedereen denkt het, niemand durft het: Toren C

  1. Jdvea

    Te slecht voor woorden deze comedy serie, zo zie je maar weer wat het niveau is in NL

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>