Harry Vermeegen maakt transfer naar RTL 7

Hans Kraaij Jr is gebleven bij SBS 6, maar de zender verliest nu Harry Vermeegen. Hij stapt over naar RTL 7, waar hij een wekelijks voetbalprogramma krijgt, vertelt hij in Elf Voetbal. “SBS had Harry van Oranje veel vaker moeten uitzenden”, motiveert hij zijn besluit om te vertrekken bij zijn werkgever. “En me moeten inzetten tijdens het WK. Het programma was absoluut geslaagd. Maar SBS wilde niet.”

Bij RTL 7 maakt hij vanaf september het 12 afleveringen tellende Leven als Prof, waarin de Eredivisie voetballer centraal staat. Ook zal Vermeegen worden ingezet tijdens het EK Voetbal van 2012 voor de zender. “Het is een echte sportzender, een heel goede combinatie. RTL gaat straks tijdens het EK wel dingen met me doen. De bedoeling is dat ik nog één keer ga vlammen. Daar gaat RTL 7 van profiteren.”

RTL 7 bouwt dus verder en verder aan zijn profiel als sportzender. Zeker nu bij de publieke omroepen door bezuinigingen keuzes gemaakt moeten worden en dus onderdelen verdwijnen – en de (digitale) betaalzenders steeds groter worden – zet RTL 7 nu dus belangrijke stappen.

Zie ook:
- RTL 7 wil darts weer groot maken in Nederland
- ‘Hans Kraay Jr. maakt overstap naar RTL 7 niet’
- RTL 7 vindt nieuwe zenderbaas in Marco Louwerens
- Vaste sidekicks bij nieuw seizoen Barend & Barend
- Derksen en Genee maken pilot voor dagelijkse sportshow
- RTL 7 begint aan wielershow Tour du Jour

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Harry Vermeegen maakt transfer naar RTL 7

  1. Dennis

    Leuk!!

      /   Reply  / 
  2. Sven van der Mann

    En ik dan? Ik mag toch verdomme ook wel eens een kans? Ik ben super talentvol joh!

      /   Reply  / 
  3. Michel

    Hoewel ik deze man niks vind is het een goeie zet van RTL7. Nu word het tijd om de zender nog meer uit te bouwen met nog meer nieuws, sport en mannen dingen. Natuurlijk moeten de film en series blijven maar, dat kan wel wat minder. Het zou leuk zijn als er naast Darts, Voetbal, Wielrennen (ook na de tour aandacht aan blijven besteden) ook word geprobeerd om watb andere sporten meer aandacht te geven zoals Boksen (maar dat doen ze al), Snookeren en cricket. Niet heel bekent in Nederland en daarom juist. Met ook een uitlegprogramma over Cricket over de gesschedenis de wereld en hoe het in Nederland word gespeeld. pres: Erik van Muiswinkel. Verder zou Tussen de Oren met Joep van Deudekom en Rob Urgent een doorstart kunnen maken op RTL7 nu NET5 er mee is gestopt. (paste ook niet bij NET5 maar wel bij RTL7). Verder kan Lachen op homevideo’s (Talpa) in de vooravond samen met het nieuwe dagelijkse programma van Jhan en Wilfred. Ook doorgaan met Dichtbij het vuur, Barend en Barend en Voetbalfans. Dan nog een muziekprogramma en muziekdokumantaires, 112 Weekend/Alarm (terugkeer), Een programma over back to 60,70, 80 ‘s, een moeilijke quize, herhalingen van Dit was het nieuws(RTL4) en Stenders Late Vermaak(Talpa) en de zender staat als een huis. Niet alles te gelijk natuurlijk dat word te duur maar, langzaam uitbouwen. (en stoppen met Stom stommer stomst en levensgevaarlijk)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>