Undercover Lover: Annuska is een prostituee!

AnnuskaUndercover Lover is pas twee keer uitgezonden en nu al is er een relletje rondom de nieuwe Veronica-show. Want er is net als bij Temptation Island geblunderd bij de selectie, zo meldt Entertainment Live. De sexy Annuska (foto) rolde namelijk moeiteloos door de selectie en zit nu op het eiland waar de vrijgezellen elkaar moeten verleiden. Een koud kunstje voor deze Vlaamse, want tot voor kort verdiende ze haar geld nog als prostituee, blijkt nu.
Annuska vertelde bij de screening wel eens een body-to-body-massage te hebben gegeven. Maar in werkelijkheid ging ze dus veel verder dan dat. En waar hebben we dat eerder gehoord? Precies, in Temptation Island, waar de Vlaamse Bianca hetzelfde verhaal ophing. En ook zij was prostituee. Sterker nog; sinds de uitzendingen van het programma gaat het erg goed met haar eigen seksbedrijf.

Bij Veronica en VT4, de commerciële Vlaamse zender waar mee wordt samengewerkt, is de maat vol. Bij een volgend verleidingsprogramma worden de selectiepoorten een stuk strenger. De zenders willen niet opnieuw een professioneel verleidster in het spel die een enorme voorsprong op de andere kandidaten heeft. Dat blijkt ook wel, want in de eerste aflevering verbrak Annuska meteen al de afspraken die ze met haar vriendje maakte en dook zo bovenop het mannelijk schoon.

In Undercover Lover worden zes koppels van elkaar gescheiden. De helft gaat naar een eiland met zes singles. Daar is het de bedoeling om elkaar te verleiden; wie door de mand valt als gebonden, valt af en maakt geen kans meer op de hoofdprijs van 100.000 euro. De zes singles die achterblijven moeten lijdzaam toezien vanuit een riant vakantiehuis hoe hun partners worden verleid.

Zie ook:
- Finalisten Undercover Lover bekend
- Grote relatiecrisis in Undercover Lover
- Pikante foto’s Undercover Lover Annuska opgedoken (met foto’s)
- De nieuwe relatietest van Veronica: Undercover Lover
- Doek valt voor Temptation Island in najaar Veronica

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Undercover Lover: Annuska is een prostituee!

  1. Pieter

    Ze is gewoon een trutje in een waardeloos programma!

      /   Reply  / 
  2. Noelle

    ik vind het programma wel heel leuk, ma kzou dr zelf dus never nooit niet aan meedoen…dat is vragen voor problemen.

      /   Reply  / 
  3. sara

    ik bind dat heel erg onverantewordelijk van hun het lijk of ze hebben hun relatie vergeten dus met die manier er is nooi vertrouwen in een relatie maar wat ik van annuska ik vind haar een tip hoer en dido ook maar ze probeert wat netjes te hoen of eingelijk bij haar straalt de hoer blikken niet maar ze heeft het wel binnen .

      /   Reply  / 
  4. ?Dlight

    Sjezus…typ eens Nederlands want hier kan geen mens wijs uit.

      /   Reply  / 
  5. linda

    ik snap niet dat ze mee kan doen als ze prositue is, dat kan toch niet goed gekeurd worden door het progamma en als ze een vriend heb ik vind dit walgelijk mensen kijken erna en als ze dit horen en zien gaan toch de kijkcijvers weg geen hoeren meer in het nieuwe programa laat ze maar een skrin test doen maar zoal dido daar kon je het wel aan zien zo velept ze eruitzag

      /   Reply  / 
  6. Amina

    Waarom was haar vriend steeds meer aan het huilen en zeiken voor de camera dat zijn annuska een beetje te ver is gegaan terwijl hij wist that ze een prostituee is. Ik snap het niet jongens. Jullie wel? Waardeloos.

      /   Reply  / 
  7. Wilfredo ibiza

    Een prostituee is in mijn beleving een mens waarvoor ik respect heb en soms nog meer dan een kantoormiep die tijdens kantooruren onder het bureau van een manager zit en dezelfde manager die ‘s ochtends nog die kids
    naar school moest brengen
    van moeders de vrouw.
    Annuska is gewoon een mooie meid

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>