En welke boegbeelden gaan naar Omroep Max toe?

Bezuinigingen op komst bij publiek Hilversum, vaste contracten worden samenwerkingen op projectbasis bij de commerciëlen, de ‘oudjes’ worden veelal op een zijspoor gezet of gewoonweg gedumpt… er staan heel wat banen voor de schermen op de tocht in Hilversum. Omroep Max lijkt een veilige vluchthaven. De omroep krijgt meer budget en meer zendtijd. Welke boegbeelden gaan er naar de omroep toe? Zappen gokt: Jochem van Gelder, Myrna Goossen, Karel van de Graaf, Viola Holt, Hennie Huisman en Charles Groenhuijsen.

Toegegeven: ik heb ze niet allemaal zelf bedacht. In het AD vandaag een sfeerimpressie van Plasterks persconferentie gisteren en daarin geeft Omroep Max-directeur Jan Slagter al aan te praten met Goossen, Van de Graaf en Groenhuijsen. Myrna maakte overigens deze zomer al een invalbeurt en ze leurde met zichzelf in een interview in dezelfde krant vorig tv-seizoen.

“Ook de producenten staan in de rij”, vertelt Slagter in het AD. “Zelfs John de Mol kwam met een leren koffertje vol ideeën op de koffie.” Slagter wil de extra zendtijd graag benutten voor een dramaserie (Stiefbeen & Zoon, spin-off Toen Was Geluk Heel Gewoon), een grote zaterdagavondshow (hier ruik ik Jochem van Gelder), een mediaprogramma (daarvoor vast de gesprekken met Karel van de Graaf en Charles Groenhuijsen) en een ochtendmagazine à la Koffietijd (Myrna kom er maar in! Eventueel afgewisseld met Viola Holt).

Niet alleen Max is op zoek naar boegbeelden, ook PowNed wil enkele bekende gezichten aan zich binden. Namen als Prem Radhakishun, Hans Teeuwen, Hugo Borst en Herman Koch. En WNL zal vast ook één of twee vertrouwde tv-gezichten benaderen, al wil die omroep vooral ‘de gewone man’ een kans geven.

Het gaat dus een seizoen vol spannende tv-transfers worden. Leuk!

Zie ook:
- Jochem van Gelder praat met 4 zendgemachtigden
- Myrna Goossen lijkt onder dak bij Omroep Max
- Zendtijd voor PowNed en WNL, Omroep Max promoveert
- PowNed mag geen satire op tijdstip Pauw & Witteman
- De tv-transfers uit de zomer van 2009

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “En welke boegbeelden gaan naar Omroep Max toe?

  1. Pingback: Geen deal RTL en Jochem van Gelder door afhaken sponsor | Zappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>