Jeroen Pauw ook in 2015 met talkshow op tv

jeroen-pauwDe nieuwe latenightshow Pauw is ook in 2015 op televisie te zien. Dat bevestigt een woordvoerder van de Nederlandse Publieke Omroep (NPO) aan RTL Boulevard. Jeroen Pauw zou al dit najaar zijn gang mogen gaan op de late avond van Nederland 1, omdat de Vara voor het kalenderjaar 2014 de pitch op het tijdslot tussen 23.00 en 0.00 uur had gewonnen. Maar nu staat Pauw in elk geval tot de zomer van 2015 geprogrammeerd, met in de winterstop de talkshow van Eva Jinek.

Nederland 1 wil wat verjongen op de late avond en dat hoopt de netmanager te bewerkstelligen met Pauw en Jinek. Of Knevel + Van den Brink in de zomer van 2015 terugkeert, is nog niet zeker. “Over de zomerinvulling van de programmering wordt nog nagedacht.”

Knevel en Van den Brink zouden zelf hebben aangegeven dat zij niet op tijd klaar zijn voor het tijdslot. Dit komt doordat de NPO wil vernieuwen in de late avond.

Op het latenightslot vindt binnen de publieke omroep een felle strijd plaats. Veel omroepen vinden dat de Vara veel te dominant aanwezig is met een show in de vooravond en op de late avond. Met name de KRO jaagt op een vast tijdslot en met de troef Eva Jinek lijkt die partij langzaam maar zeker voet tussen de deur te krijgen.

Zie ook:
- Eva Jinek toch op latenight in winterstop Pauw
- ‘Jeroen Pauw wint strijd om latenightshow NL1′
- Pauw & Witteman niet meer live
- Jeroen Pauw liever geen tv-duo met Eva Jinek
- AvroTros mengt zich niet in strijd om latenightshow

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>