Johan Derksen: Wij winnen Televizier-ring niet

Het Gala van de Gouden Televizier-ring moet het vrijdag zonder de mannen van Voetbal International stellen. Hoewel het programma dubbel genomineerd is, wijken Johan en Wilfred niet van hun eigen uitzendschema af. “Laat mij er lekker buiten. Ik zit gewoon mezelf te zijn omdat ik thuis niet zoveel te vertellen heb. Dat ik me dan in Voetbal International zit af te reageren, daar hoef je toch geen prijs voor te krijgen”, aldus een nukkige Derksen in RTL Boulevard. Zijn collega Wilfred Genee ziet dat anders. “Het zou geweldig zijn, dat ik Johan die ring onder zijn neus kan houden.” Beide sportjournalisten zien de kansen overigens gering in tegen concurrenten The Voice of Holland en Wie Is de Mol?

Johan vertelt: “Wij gaan niet winnen. Als The Voice op tv is, en ze laten één keer een streamertje in beeld lopen ‘kies op ons’, dan gaan er meer dan 3 miljoen mensen sms’sen. Dan vallen wij in het niet hoor met onze 500 duizend kijkertjes.”

Dat Voetbal International kans maakt op de Televizier-ring, schrijven Johan en Wilfred toe aan René van der Gijp. “René is een geschenk uit de hemel, hij heeft de lach aan zijn kont hangen”, aldus Derksen. Genee: “René was de relativerende noot die het programma eigenlijk miste.” En Derksen: “Zijn invulling met humor en normale taal in plaats van semi-wetenschappelijk gelul over voetbal is zijn inbreng.”

De Avro maakt vrijdag overigens wel een live-schakeling met de studio van Voetbal International. Wie de prijs voor Johan Derksen of Voetbal International eventueel in ontvangst neemt, is niet bekend.

Zie ook:
- Carlo Boszhard pleit voor gewoon publiek bij Televizier-ring
- Avro laat percentages weg bij tussenstand Televizier-ring
- Optredens Bloemen en Thielemans bij Televizier-ring
- Gala Televizier-ring viert ook 60ste verjaardag medium tv
- Cornald Maas vindt presenteren Televizier-ring uitdaging
- Televizier-ring 2011: Net niet genomineerd
- Verrassingen bij nominaties Televizier-ring 2011

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Johan Derksen: Wij winnen Televizier-ring niet

    1. Y.

      Gelijk hebben ze. Pleur op.

        /   Reply  / 
  1. J.OUDE-RIKERINK

    Beste Johan moet de voetbal wereld niks doen mauro hij is lid van de knvb als er iemand wat aan doet ben je johan de geschikte persoon die zijn mond niet houd recht door zee die jonge is een voorbeeld voor heel Nederland mag niet weg.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>