Luc & Esther geven Spaanse Droom op om zwangerschap

De halve finale van De Spaanse Droom. De aflevering waarin duidelijk moet worden wie er volgende week naast Uko & Lieve staan in de Net 5-serie. Maar de halve finale werd de uitzending van de ongeboren vrucht van Luc & Esther. De twee hebben aan het begin van het Spanje-avontuur de bloemetjes buiten gezet en merken daar nu de gevolgen van: Esther elke dag kotsmisselijk maar samen zijn ze o zo gelukkig met de zwangerschap. Zo gelukkig zelfs, dat ze uit de wedstrijd stappen.

Marco en Susanne
Dus zijn het de Amsterdamse Marco en Susanne die in de finale staan. Ze hoeven hun leven als sommelier in Nederland nog niet op te pakken. De gasten bij de laatste opdracht, die het ticket naar de finale betekent, roemen de twee om hun professionele aanpak, maar missen daarbij de persoonlijk touch. Vooral bij ‘guapo’ Marco, die telkens als te afstandelijk en misschien ook wel ongeïnteresseerd overkomt. Daar kunnen de charmes van Susanne niet genoeg tegen op.

Luc en Esther
Luc heeft in de acht weken Andalusië ondertussen heel aardig Spaans leren spreken. Waar hij in het begin geen idee had wat uit te brengen, komt hij nu met basis-Spaans en handen en voeten een heel eind. Maar hij mist Esther aan zijn zijde, die boven de wc hangt of op bed ligt. “Nu hadden we zes gasten. Maar je mag er van uit gaan dat we, zeker in de begintijd, tien gasten op een avond hebben. Misschien wel zeven dagen achter elkaar. Misschien moeten we Marco en Susanne door laten gaan als we deze opdracht winnen.”

Al voor de uitslag hebben ze hun besluit genomen. “We willen niet twee nieuwe dingen tegelijk beginnen.” Luc: “Een andere droom is uitgekomen. Die vonk voor Spanje gaat echt niet uit, maar we gaan eerst even goed voor het kindje zorgen.”

Het is de tweede keer dat een stel vrijwillig opstapt. In de derde aflevering zijn Anita en Bibeche al richting Holland gegaan wegens ziekte.

Finale
Volgende week dus de grote finale, waarin duidelijk wordt wie Casa Sueño mag gaan runnen: Uko & Lieve of Marco & Susanne? Als het aan mij ligt het laatste koppel. Maar de dorpsbewoners van Arcos de la Frontera hebben het laatste woord.

Zie ook:
- Uko & Lieve winnen De Spaanse Droom
- De Spaanse Droom: Het consejo maakt zich bekend
- De Spaanse Droom: Lieve gooit kont tegen de krib
- Tonny & André eerste afvallers De Spaanse Droom?
- Kijktip: Heerlijk nazomeren met De Spaanse Droom bij Net 5

23 Reacties // Reageer

23 thoughts on “Luc & Esther geven Spaanse Droom op om zwangerschap

  1. Chiel

    Ik snap Luc en Esther echt niet. Heb je gewoon 2 maand van je leven voor niks gewerkt. Nu weten ze nooit of ze hadden gewonnen… En ze beginnen toch pas in de zomer van 2010 (als het kind er is) dus dat moet toch (met hulp) te combineren zijn. En om NU zwanger te worden is natuurlijk ook niet heel slim…

    Op de DSD website zou te vinden zijn wie er nu anders zou hebben gewonnen. Ik vind ‘r niks :? Dat horen ze toch ook in de uitzending te melden!

      /   Reply  / 
  2. mark

    volgnes jou Marco en suzanne ?? vind dat geen leuk koppel, veel te veel op eht uiterlijk bezig en dan klagen dat ze altijd op uiterlijk wordt beoordeeld. vind Suzanne schijnheilig en Marco te afstandelijk.
    ook niet op de site gevonden wie er nou zou ehbben gewonnen. Duidelijk is wel dat als Esther mee had geholpen Luc en Esther zeker gewonnen hadden..

      /   Reply  / 
  3. Adrienne

    Er werd gezegd aan het eind van de uitzending, ga naar de site “de spaanse droom”, dan zie je wie de gasten zouden hebben gekozen, maar ik zie die uitslag niet. Dat is natuurlijk niet leuk, ik begrijp Esther en Luc ook niet, ik had in ieder geval afgewacht wat de uitslag was geweest.
    Dan hadden ze altijd nog kunnen besluiten om te stoppen. Maar misschioen waren ze bang voor de uitslag en wilde ze geen bakzeil halen. Ik hoop dat we het toch nog te weten komen.

      /   Reply  / 
    1. henriette

      ik baal ook enorm dat de uitslag niet bekend is gemaakt van die tweestrijd tussen de stellen luc en esther en macro en suzanne. ik moet ook eerlijk toegeven dat ik het luc en esther gegund had dat ze door waren gegaan. marco en suzanne zijn zoooo verschrikkelijk overtuigd van zichzelf dat ik ze graag zou zien verliezen.. laat hen eerst maar eens op aarde komen….

        /   Reply  / 
  4. dario

    @Chiel, je hebt zelf geen kind(eren) neem ik aan? Of een zwangere partner? 2 maanden voor niks werken zou mij dan geen reet interesseren.

      /   Reply  / 
    1. Chiel

      Dat lijkt me niet nee :)

        /   Reply  / 
  5. iv

    Is alleen maar extravert zijn de norm voor de wereld. Marco is gewoon zichzelf, en dat is prima zo. Moet we allemaal overreacting zijn.

      /   Reply  / 
  6. els lammerse

    Hallo.
    Ik kan ook op de site niet vinden wie er gewonnen zou hebben.
    Vind ik wel jammer.
    Mijn voorkeur ging uit naar Luc en Esther.

      /   Reply  / 
  7. marielouise

    ik was ook voor luc en esther jammer dat ze hier voor kiezen. stel dat ze een miskraam krijgt dan hebben ze niets…….
    en zwanger zijn is geen ziekte.
    die marco en suzanne ppppft wat een Yuppen zijn dat.

      /   Reply  / 
  8. anna

    wat een oordelen over mensen, van mij mag iedereen winnen, ik vond ester en luc ook heel erg vrolijk ,ze hadden wel een goede kans om te winnen, maar ik snap het wel, ze willen van hun kindje gaan genieten , das hun keuze, een kindje krijgen is ook heel bijzonder, niet iedereen kan ze krijgen, ik wens ze dan ook veel geluk toe .
    en marco is gewoon een lekker ding, jammer dat ik hem niet op de dating site heb zien staan ,anders was ik er mee vandoor gegaan,,lol,,

    en ik hoop dat diegene die wint ,een leuke tijd in spanje heeft, ,

    misschien een idee voor volgend jaar de griekse droom, dan geef ik mezelf op,

      /   Reply  / 
  9. Anja

    Ik heb ook de hele site uitgepluist, maar kan ook niets vinden. Ik ben zooooooo benieuwd voor wie er anders gekozen zou zijn!

      /   Reply  / 
    1. liejanne

      ik heb de redactie van Net5 gemaild
      en zij geven aan dat Marco en Susanne gewonnen zouden hebben.
      ze geven daarbij de link naar ‘deleted scenes: bezoekers b&b praten over hun verblijf’. maar bij mij gaat dat stukje niet verder dan dat ze wat voors en tegens aangeven.

        /   Reply  / 
      1. Anja

        dat stukje heb ik ook bekeken en duurt ongeveer 1m12 en daarin wordt niets over een uitslag gezegd! Ze hadden het gewoon tijdens de uitzending bekend moeten maken.

          /   Reply  / 
        1. Carin

          Hoi,
          Volgens mij waren luc en esther de grote winnaars
          maar ze hebben het voor hun zelf verpest om voor de uitslag te kennen te geven dat ze voor hun kindje kiezen.
          Wie weet hoe lang ze al zwanger wilde worden.
          Ik wens hun veel suk6 met hun besluit, jammer want de 2 stellen die nu over zijn gebleven, zijn niet mijn keus om een B&B te runnen.

            /   Reply  / 
  10. liejanne

    nee psies.. daar wordt verder niets gezegd.
    maar ze zeggen het te hebben nagevraagd. en daarbij kregen ze te horen dat M&S gewonnen zouden hebben.

      /   Reply  / 
  11. liejanne

    {quote]Wij hebben het voor u nagevraagd en via onderstaande link u kunt het juryberaad terugzien wie eigenlijk de opdracht had gewonnen. Dat waren namelijk Marco en Susanne! http://www.net5.nl/web/show/id=561033/langid=43/quote

    maar dat is dus niet het complete juryberaad..

      /   Reply  / 
  12. commandeur

    wat een vreselijke watjes zijn Luc en Esther. Is een paar bedden verschonen en ontbijt maken teveel voor Luc? Kan hij wel werken? In het begin misselijk is heel gewoon bij een zwangerschap, heb je passie en doorzettingsvermogen dan ga je toch niet als een flapdrol uit de race?
    Veel succes met je carrière Luc, val niet over een grasspriet!

      /   Reply  / 
  13. ruud en jacqueline

    Voor ons waren Luc en Esther favoriet. Wij hoopten oprecht dat ze zouden winnen. En dan de desilusie. Ze gaven het op, omdat Esther zwanger is. Onbegrijpelijk. Wat hadden ze gedaan als ze gewonnen hadden en ze was DAN zwanger geworden?
    Wij wensen Luc en Esther het beste in Nederland, maar vinden het super jammer van de gemiste kans.

      /   Reply  / 
  14. Luna

    Yes…goed zo Lieve en Uko hebben gewonnen, misschien hebben ze bij van der Valk nog een baantje in de spoelkeuken voor Marco.

      /   Reply  / 
  15. mariette zomer

    ik ben het er mee eens dat ze gewonnen hebben,vooral omdat ze nu dem kinderen
    niet meer hoeven te missen.ben wel benieuwd
    hoe het nu gaat

      /   Reply  / 
  16. Yvonne

    Marco en Suzanne hadden moeten winnen !!

    Die Lieve is ´n verschrikkelijk mens en hij heeft niks te zeggen .
    JAMMER

      /   Reply  / 
  17. Angelique

    Weet iemand hoe het nu met Luc en Esther gaat?

      /   Reply  / 
  18. Michelle

    Ik vind Luc Esther enorme watjes, ze hebben amper gewerkt tijdens de verbouwing en nu doen alsof een zwangerschap een ziekte is. Nu blijkt dus idd wel dat Luc geen harde werker is, tjonge wat een vreselijke dikke, onaantrekkelijke, domme man. Gadver!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>