SBS 6 kort The Sing-Off in

Na drie afleveringen grijpt SBS 6 in bij The Sing-Off. Vanaf de vijfde show wordt de duur teruggebracht naar één uur. Bovendien worden er twee afleveringen minder dan gepland gemaakt, bevestigt een woordvoerder aan deze blog. Reden zijn de tegenvallende kijkcijfers; The Sing-Off begon op 1,2 miljoen kijkers maar zakte terug tot iets meer dan 400 duizend kijkers afgelopen zaterdag.

Het gat wordt opgevuld door Groeten Terug, dat vanaf 9 april tussen The Sing-Off en Weekend Miljonairs staat gepland. Groeten uit de Rimboe werd op woensdagen uitgezonden en scoorde daar redelijk. Mogelijk trekt die serie de scores van Weekend Miljonairs mee omhoog.

Zie ook
- Kijkcijfers zaterdag: The Sing-Off halveert bijna
- Karin Bloemen offert graag vrije maandag op voor Sing-Off
- Kijkcijfers zaterdag: Sing-Off begint op 1,2 miljoen kijkers
- Nieuw amusement van SBS 6: The Sing-Off; Succes of niet?
- Tooske Ragas: The Sing-Off verdient miljoenenpubliek

17 Reacties // Reageer

17 thoughts on “SBS 6 kort The Sing-Off in

  1. Daan

    Toch heb ik wel eens te doen met SBS6. Nauwelijks iets blijkt te lukken (de zondag uitgezonderd) en het aantal flops van de 3 zenders in dit seizoen is al niet meer te tellen op de vingers van 2 handen. Het is moeilijk aan te geven wat er zou moeten gebeuren. Meer van hetzelfde (talentenjachten) blijkt niet te werken, oude concepten (weekend miljonairs, BB/SS) terug slaat niet aan maar ook nieuwe concepten (M!LF, Black out) floppen. Kwaliteit van shows en presentatie omhoog zou een goede optie zijn, maar dat kost budget dat er natuurlijk nauwelijks is. Ben benieuwd waar SBS de komende maanden mee gaat komen.

      /   Reply  / 
    1. Situation

      Hoezo heb je met ze te doen? Als ze niet zoveel bagger zouden uitzenden hadden ze heus wel meer kijkers.

        /   Reply  / 
  2. rtd

    Sbs is de richting een beetje kwijt, en dat hebben ze deels ook zelf in de hand gehad, door elke keer maar concepten uit te melken… RTL doet dat enigsinds ook met the X factor, maar daar zie je degelijk veranderingen in de opzet en opmaak van het programma. SBS is te lang blijven hangen bij The Uri Geller Show enzo. En die dagelijks show van beau van ervendorens die er aan komt, dat zijn mensen ook snel beu, aangezien het elke dag het zelfde is..

    ik kan ook niet 123 een programma opnoemen wat ik nu echt bij sbs vindt passen.

      /   Reply  / 
  3. Dennis

    De kans is groot dat John de Mol SBS koopt, dan komt het wel weer goed met SBS en zal RTL in de problemen komen denk ik.

      /   Reply  / 
    1. Situation

      Net als hoe RTL, de PO en SBS in problemen zouden komen toen John de Mol met een TV zender kwam zeker?

      De enige die in problemen komt is John de Mol want zonder RTL zullen zijn programma’s echt niet zo goed scoren hoor!

        /   Reply  / 
  4. Michiel

    Verschrikkelijk vind ik het!!

    Om op internet en fora anoniem je mening te spuiten, maar voor SBS6 maak ik een uitzondering.
    Al enkele jaren erger ik me echt tot agressie aan toe aan de zender sbs. De manier waarop programma’s worden aangekondigd, alsof het einde der tijden over: 10!…9!..8!.7!,6! seconde gaat beginnen, zo verschrikkelijk irritant. En wat voor programma”s. alles op die zender is een kopie van een show die op zichzelf al slecht en overschat is en dan denken ze er mee weg te komen om het gewoon te kopieeren. So you think you can do whatever, je wordt er toch fokking gek van. Popstars….Dramatisch! de jury denkt dat het om hun gaat, de kandidaten kunnen gewoon nooit normaal zingen en de hele aankleding is so amateuristisch. Over HET BESTE presentatie-duo van HEEL Nederland zal ik maar gewoon niks zeggen, dat is namelijk om van te kotsen, zo nep zo over de top nichterig.
    Dat kijkcijfer-gezeik trek ik ook niet meer. Het is hier geen Amerika, kom op. nou, “we verwachten toch wel 1,28874765 miljoen kijkers, want het programma verdiend het”. Hou toch op. Er zitten duizend mensen met een kastje in nerderland en die worden ff geextrapoleerd naar de hele bevolking, tuurlijk!! Die cijfers zeggen geen ruk. De enige reden dat er naar die zender gekeken word is omdat er op de andere netten reclame is. Ik gun SBS nog 10,….9,….8, 7, ,6,5,4,3,2…..1 seconde en dan moet die zender gewoon KAPPEN en alles wat eraan mee doet ook!

      /   Reply  / 
    1. Paul

      goed zo Michiel.

        /   Reply  / 
    2. Christian

      Helemaal mee eens, je haalt me de woorden uit mijn mond!

        /   Reply  / 
  5. Marco

    Als sbs nu eens start met normale tunes/programma leaders.. Want het is zoals Michiel hierover zegt bij alle amusument programma’s 10, 9 8 7 6 dus dat zou al een hele verbetering zijn..

      /   Reply  / 
  6. Henry

    Ik hoorde net op RTL Boulevard een woordvoerder praten over het feit dat The Sing Off helemaal stopt.
    Weet dus ook niet precies wat er nu gaat gebeuren.

      /   Reply  / 
  7. Johan

    Als je dan commentaar hebt op het overdreven gedoe van SBS heb je het afgelopen half jaar zeker niet meer gekeken. aftellen doen ze al niet mer (zelfs niet meer bij popstars) en het grootse doen ze ook al een tijd niet meer. het valt me juist op dat ze daarin minderen.

      /   Reply  / 
  8. Zo

    SBS/Tina moet zich afvragen, wie zijn wij en waar staan we voor. Ik zou zeggen smaakpolitie, docu’s, dominoday, tokkies, peter r d vries en vooral films. SBS wil nu gewoon te veel op RTL lijken en dat is een slechte zaak. Kan me niet herinneren dat ik ooit naar sbs keek vanwege een goede studioprogramma. Groeten uit de rimboe etc past dan wel weer bij SBS. Als SBS mij om mn mening vraagt zeg ik, terug naar jezelf.

      /   Reply  / 
  9. Panter

    Echt jammer hoor, eindelijk eens een programma in mijn straatje (acapella groepen) gaat die verrekte SBS6 ermee kappen.
    Stelletje laffaards, maar nu eens wat af waar je aan begint. De show krijgt de kans niet om
    succesvol te worden….echt jammer

    het ligt niet aan de groepen, die zijn van een zeer hoog niveau. Wel fijn om te weten dat 400.000 mensen niet belangrijk genoeg zijn om een programma te laten doorgaan…

    Jullie worden bedankt SBS6!!!

      /   Reply  / 
  10. Anoniem

    Wat komt er na Sterren dansen op het ijs op de vrijdagavond bij SBS 6?
    Wat komt er na de Sing-off op de zaterdagavond?
    Gaat lotto weekend miljonairs door?

      /   Reply  / 
  11. Tina luister eens

    Laat SBS6 eerst eens ophouden krampachtig een RTL klonn te willen zijn….

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>