Baby smijten in GTST

Kijkers van Goede Tijden Slechte Tijden werden vrijdag getrakteerd op een cliffhanger: Charlie (foto), Jack en Nick staan op het dak van een hotel waar Alexandra (ook bekend als Lieve) dreigt om met Valentijn van af te springen. Het is de ontknoping van een wekenlange ontvoering van de baby. Op Zappen liet een bezoeker begin november al weten dat deze dramatische scene er aan zat te komen (+ afloop ervan). Maar het baby smijten is niet het enige babynieuws dat er valt te melden.

Want al heel snel komt Sjors tot de ontdekking dat ze niet ongesteld is geworden. Ze doet een zwangerschapstest waarvan de uitkomst 'haar leven voorgoed veranderd', aldus de mysterieuze tekst in de televisiegids. Dat kan maar een ding betekenen: Sjors en Bing zijn in verwachting. Die hebben zich dus lekker uitgeleefd tijdens hun huwelijksreis in Barcelona.

Het is te hopen voor dit koppel dat hun kind niet wordt ontvoerd.

Zie ook:
- GTST: Hoe zit het met Lieve?
- GTST: dochter Isabella en Ludo komt terug
- Morris Fischer verlaat GTST

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Baby smijten in GTST

  1. Joycee

    Zielííg voor diie baby dalyk was die héél druk geworden en dan gevallen gelukkiig iis da nii gebeurd

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>