Youp van ‘t Hek undercover voor Vara-show Rambam

Het is de makers van Rambam gelukt om Youp van ‘t Hek te strikken voor een undercoveractie. De cabaretier komt niet zomaar op de buis, maar voor het erbij lappen van bureaus die toegangskaarten opkopen om ze met woekerwinsten door te verkopen, staat hij vooraan in de rij. En terecht, het blijven smerige praktijken waar de politiek nog altijd geen waterdichte oplossing voor heeft gevonden. Rambam zal vermoedelijk niet veel meer kunnen doen dan het aantonen van deze dubieuze tickethandel, al weet je nooit wat een uitzending oplevert.

De programmamakers besluiten de eigenaar van een ticketbureau in de val te lokken en een grap met hem uit te halen. Zo belandt de ticketverkoper in de Heineken Music Hall nietsvermoedend in een geënsceneerde conference van Youp van ’t Hek, die daarmee zijn frustratie uit over de secundaire handel in toegangsbewijzen.

Het met winst doorverkopen van toegangsbewijzen is een doorn in het oog voor artiesten, organisatoren en concert- en theaterbezoekers. Tevens bestaan er veel klachten over de handelswijze en leveringen van online tickethandelaren.

Rambam, 21.55 uur, Vara (NL3)

Zie ook:
- Rambam: Pasfoto op identiteitsbewijs niet relevant
- Omstreden uitvaart-aflevering Rambam op tv
- Verkoopreisjes en lokportemonnees in Rambam
- Nieuwe stunt Rambam met nep-overledene
- Kwajongens-tv Rambam levert Derek Ogilvie streek
- Vara terug met Rambam, presentatie geheim
- Stronttrui valt slecht; ‘Actie beschadiging Harry Mens’
- Vara laat Harry Mens nepproduct aanprijzen in Business Class

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>